Guzelszn27 Hanımlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız ?bu mide bulantılarının bitip iştahlı yemek dönemi ne zaman başlıyor
Bircicekanne Guzelszn27 benim bulantılarım üç hafta kadar sürdü 9. Haftada bitti 2. Trimester 20 haftalıkken falan iştah artışlarım oldu şuan 24 hala devam 1 ayda 3 kg aldım 😅
Ddem Guzelszn27 19.haftada biraz geçti gibi bulantılarım tam geçti diyemiyorum maalesef hala herşeyi istediğim gibi yiyemiyorum bulantılarımdan 22.haftadayım 1 kilo almışım ama ilk başta 3 4 kilo vermiştim
mervemurat16 Guzelszn27 19+0 ım 16.cı haftam bitene kadar kilo almadım 6 kilo verdim toplamda şuan sabitlendi kilom ama 20 den sonra alınır diyorlar ki iştahım açılmaya başladı
Deletedmom_85 16.haftanin içindeyim 58 ile hamile kaldım hala aynıyım almadım. Mide bulantısı vs yoktu ama bende. başından beri de güzel yiyorum. Genel olarak zaten yesemde kilo almayan bir yapım var ama onunla ilgisi var muhtemelen
Zeyken44 29+4 15 kilo aldım. Mide bulantım hiç olmadı 61 ile hamile kaldım Şuan 76 kiloyum☹️ doğuma kadar daha kaç kilo alırım bilmiyorum ama sadece çikolatayla bu kadar kilo aldığımı biliyorum😇😇😇
gokcetugumm 27 haftaligim bugün 7. Ayın ve 3. Trimestirin ilk günü ama ben hala mide bulantısı kusma ve hiç kilo ile devam 😂
Zuhal2205 Guzelszn27 17+2 haftadayım başından beri bulantım olmadı hiç 57 ile hamile kaldım şuan 61 dört kilo almışım 🫢
gokcetugumm Guzelszn27 sorma ay zaten zayıfım bide ben vermediğine şükrediyorum da yine de moralim bozuluyor şu son 3 ayda bari bı 8 9 kilo alsam 😂
Sinemgndg Guzelszn27 14+4 haftadayım 80 kilo ile hamile kaldım haladaha aynı kilodayım. Mide bulantısı hala devam ediyor ama yediğimi çıkarma durumu binde bir oluyordu. Şuanlık iyiyim