Sev5 Ya az önce elektrik çarptı int bakıyorum kötü şeyler yazıyor böyle bir durumda karşılaşan var mı haftaya kontrolüm var erken mi gidim hastaneye nasıl yapım randevu vermiyorlar beklemek zorundayım
Hazal-karatepe Sev5 ben direk kabloya bastım kablo patladı yandı. Elektrik carptı toprağa bastım. Doktoruma yazdım bebiş hareket ediyordu herhangi bir durum ekstra tuvalette kandır vs yoktu birşey olmamıştı.
aleynauyar Sev5 korkmayın acilde durumu izah edin endişeliyim kalp atılını duymak istiyorum deyin ben bebeğe birşey olduğunu çok düşünmüyorum çok ağır voltajlı birşey mi çarptı
gamzecgr Sev5 kadın doğum acile gözükürseniz durumu belirtip ultrasonla bı bakıp kontrol ederler rahat edersiniz siz de
Sev5 aleynauyar gittim kalp atışını dinletmedi. Yüzümüze bile bakmıyor doktor kalp atışı var dedi başka bise demeden çıktı
Sev5 gamzecgr gittim ultrasonla baktı ama kalp atışını dinletmedi kalp atışı var dedi başka bise demedi doktor ilgisizdi
Sev5 MerveNural normal bir carpinti. Metal bir kaşık vardı elimde o an kahve makinesi çalışıyordu çeşmeyi açacaktım çeşmenin başlığı çarptı