OznurSlmz1 Kızlar kokusuz, uygun fiyatlı, temiz içerikli şampuan arıyorum. Mustela harici başka bir öneriniz var mıdır?
Kahverengi OznurSlmz1 beli bir aya kadar bece mustela kullanın içerik olarak en iyisi o sonra değiştirip ucuz marka alan bilirsiniz
1kiz1anne Arven62 kızımda kullanıyorum yeni doğacak bebeğimede aldım hem güzel hem doğal küçük bir damla yetiyor saçıda çok hızlı uzadı kızımın bu şampuanla
OznurSlmz1 Melekk2 bende direk Dalin alırım diyordum da bi kaç kişiden duydum içeriği temiz değil artık önerilmiyor diye. Bilemedim
canant E bebek baby me şampuanı alıyorum hem uygun hem temiz içerikli. Aşırı pahalı almak mantıksız geliyor bu seçenek varken.
Feyzabeyoglu OznurSlmz1 bugün cocuk doktoruna gittim kızım için de Kızımda ilk dalin kullandim sonra unibaby kullandım sonra johnsonsbaby kullandım cildini kupkuru yaptı atopik bi cildi var suan. Biodermanın şampuanini onerdi kızıma. Hocam peki benim bebeğim olacak tekrar ona da mi bioderma kullanayim dedim. Yok ona fazla gelir dedi. Mustela tavsiye etti. Kendisi de yakında dogum yapacak doktorum. Ben mustela aldim dedi Herkes kendi bilir tabi de ben ikinci cocuguma musatela kullanicam
inci35 Mustelanın avakadolu şampuanı kaşıntı yaptı oğlumda weleda aldım bayadır kullanıyoruz memnunum