Stormi Selamlar, 35+4teyiz ölçümlere göre 1-2 hafta önde de gidiyoruz. Son zamanlarda idrar kaçırmalarım arttı az az, sizce bebeğin doğum kanalına girmesiyle ilgisi olabilir mi ya da başka ne gibi belirtler gerekli bunu anlamak için?
Tugraseda Stormi nasıl ve ne zaman girdi bilmiyorum ama son 2 kontroldür kanalda ve bası altında olduğunu söyledi doktor. Bunu rukuya eğilir pozistondayken kasıklarımın sertliğinden anlıyorum. Sanki bebek orda ve eğilmeme engel oluyo hissi veriyo
MerveTeyze Stormi bana söylenen göğüs altında 4 parmak kadar bir yer açılma hissi ve eşliğinde rahatlama olacağı
betulbeyaz MerveTeyze o baş aşağı döndüğünde olan bir şey kanala girmesiyle alakası var mı bilmiyorum🥹
MerveTeyze betulbeyaz benimki baş aşağı iki haftadır ancak daha kanala girmedi hala göğsüme baskı yapıyor yine de doğum yapmışlar yazsın tabi daha doğru olur benimki kulaktan dolma bilgi
MerveTeyze betulbeyaz senin baş aşağı dönünce göğüsten 4cm kadar boşluk oluştu mu ? Baş aşağı dönünce oluyor yazmışsın bende bir rahatlama olmadı dönünce
betulbeyaz MerveTeyze benim yapmıyor göğsüme baskı sadece ayagıyla itliyor bazen göğüs altım uyusuyor 🥹 30.dan beri baş aşağı su an 38iz