Caglali Beni bilenleriniz vardir. Geçenlerde adete 5 gün kala test yaptım ve belirgin pembiş çift çizgi çıktı sevindik ettik ama kan sonucu negatif hüsran… Adete (adet adet hariç) 1 gün kala test yaptım Güvenmeli miyim? 🥺🥺
K-1997 Caglali ben çizgiyi görüyorum canım istersen farklı bir gebelik testiyle de dene hatta istersen üşenme riske atma bidaha kan ver
xxR4bia Caglali ben de adetime 4 gün kala yapmıştım erken gebelik testini, böyle silik çizgiydi. Ertesi gün kan vermiştim beta 60 küsürdü😊😊
Caglali K-1997 canım köyde oturuyorum, ilçeye gitmek gelmek 300 TL Adetim 2. Günü hastaneye gideceğim zaten bebek için gerekli testlere gireceğim o zaman verirsem veririm
sacmalamakizim Caglali Anladım genelde bu testler daha doğru olur ama bir de regl günü yapın bence o zaman kan verirsiniz.
Caglali 1prensesannesi__ kuruma çizgisi olacak kadar beklemedi İdrar damlattim Elimi yıkadım baktım cizgi belirli
1prensesannesi__ Caglali o zaman hamilesindir canim gecikmene 2 gun kalmis zaten insAllah ayin 14unde kan verir bize mujdeli haber verirsin 🥰
Caglali xxR4bia ben ayın 8-9 da test yaptım belirgin pembe pozitif çıktı , aynı gün tekrar yaptım negatif Cuma günü 3 gün once gene 2 tane erken gelebilik yaptım negatif Bugün yapayım dedim silik çizgi çıktı Bat 13
xxR4bia Caglali çok saçma olmuş ya testler birbiriyle çelişiyor. Testleri eczaneden alıyorsunuz değil mi? Orijinal olmayan testler hata verebilir çünkü