-Begum34 Lekelenmem oldu doktora gittim bebek aşağıda dedi zamanla yükselir diye ilaç verdi ama aşağıda olması tehlikeli mi ? Normal doğuma mani olur mu ?
Bebisannneessi -Begum34 bebek aşağıdaysa biraz daha kendine dikkat ediceksin, normal doğum kolay olurmuş öyle diye duydum ben ama umarım öyle olur 😊
Yenibirannee -Begum34 haftaniz ufakmis henuz bence ilerleyen zamanlarda yukariya çıkar. 🌸 benim 20. Haftadan sonra yukarilara cikmaya başladı
-Begum34 Yenibirannee inş yorumunuz beni o kadar mutlu etti ki çok teşekkür ederim 🥰korktum biraz internetten araştırınca doktor bi ilaç verdi bununla beraber yükselir zamanla dedi ama tabi insan internetten de durumu araştırdıkça endişeleniyor
Yenibirannee -Begum34 İnternetten hic bakmam acikcasi böyle seylere ya her türlü kötü yorum mevcut 🥲 Rica ederim stres yapmayin lütfen. Şuan 35+3 olduk midem tost oldu kaburgama vuruyor insin diye dua ediyorum 😅 suan en guzel zamanlariniz tadini çıkartın 🌸
-Begum34 Yenibirannee haklı söylüyorsunuz internette her türlü yorum var maalesef insan daha çok endişeleniyor 🙄 haha hayırlısıyla inş kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız 🤲🏻😘 gerçekten öyle olumlu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim 🙂
-Begum34 Bebisannneessi inş canım artık daha dikkatli davranıyorum umarım normal doğum olur rahat bi şekilde 🙂