Gmzkk Osmaniye yeni Devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama süreç nasıl memnun kalan var mı acaba ebeler doktorlar muamele ve doğum öncesi muayene süreci nasıldı acaba teşekkür ederim :)
Umudum31 Gmzkk 3 hafta önce devlet hastanesinde normal dogum yaptım, çok memnun kaldım. Ebeler çok iyiydi, sanci odasi tek kişilikti. Ozellere onca para vermeye gerek yok bence
songul_ismail80 Gmzkk aa bir Osmaniyeli olarak ben normalde hatun çolakta muayene oluyordum o izne ayrıldı Ahmet Fırtınaya gittim kontrole oda çok ilgili doktor hatun çolak da benim kuzenim hatun çolak sezeryan doğum yaptı çok memnun
songul_ismail80 Gmzkk Ahmet Bey’in ebesi çok tatlı hatun Çolakın biraz ona göre sert ama yinede iyi ilgileniyorlar Zeynep hanımı pek beğenmedim ebeside çok atarliydi
mrsyurdanur Bende bu konuda meraklıyım hastane yeni temiz şimdilik ama doğum sürecinde nasıl bilmiyorum. Özel fiyatları sürekli değiştiriyor sinir bozucu bi hal aldı . İnşallah güzel bşr şekilde doğumumuz gerçekleşir
Gmzkk Daha önce hatun çolağa gitmiştim ama ilkan kayarı beğeniyorlarmış. Ama benim için farketmiyor çünkü doğum anında hangisi denk gelirse doğumunu o yaptırıyor.
Gmzkk Umudum31 Gmzkk osmaniye devlette mi oldunuz. Benim de en merak ettiğim konu bu sancı odası kınusu aslında. Muayenem toplu bi odada mı yapılıyor yoksa tek kişilik bir odamı vs bunları düşünüyorum
Gmzkk songul_ismail80 ben de doğuma nasılsa kim denk gelirse o yaptırıyor diye kim denk gelirse ondan randevu alıyorum. Peki doğuma doktor giriyormu yoksa ebe mi yaptırıyor
songul_ismail80 Gmzkk sezeryan da doktor giriyor ama normali bilmiyorum kuzenim de sezeryan olduğu için doktor girmişti