-Annem MinikMucizem___ Bebeğin rahim içinde baş aşağıda durduğunu gosterir. Değişken bir durum birdahaki gittiğinizde makatta olabilir bır sıkıntı yok bence
-Annem MinikMucizem___ Benim baş aşağı olduğuda oldu , makatta oldu , transvers de oldu ne ararsan var korkulacak birşey değil yani 🙏🏻
rumeysattnc MinikMucizem___ plesanta aşağıda yazıyorsa doktorun sana bilgi vermesi lazımdı canım 17 haftamda doktora gittiğimde benimde aşağıda olduğunu doktorum söyledi ağır kaldırmak ilişki yasak cünkü kanama riski var plesantanın 30 haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş sonrasında cıkanlarda duydum ama onlar için mucize diyorlar plesantası aşağıda olan normal doğum yapamıyormuş birde bunun çeşitleri var aşağıda olup rahimi kapatan yada yarı kapatan ben şuan yaşadığım için bilgilendirmek istedim
yslnrsh plesanta yani bebeğin eşi , ben çok duydum bi sıkıntı olduğunu görmedim ama doktorunuz ne dedi
MinikMucizem___ …. yslnrsh kağıda yazılmıştı oyle gordum sormayı unuttum kötü bisi olsaydi soylerdi heralde
MinikMucizem___ …. -Annem ilk gebeligim bir an korktum yukarıdaki bayan eşik diyo eşik değil prezente
-Annem MinikMucizem___ O plasenta yazmak istediğiniz düşündü muhtemelen yada öyle okudu o yüzden öyle demiştir