Esmakiral Rslbse tekirdağ yaşam hastanesi Esengül hanım memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.instagramdanda takip edebilirsiniz çok fazla hastası var inanılmaz tatlı bi kadın ve çok ilgili güler yüzlü. İntgram guldoktor
Mls Canım ben vatan hastanesine gidiyorum çok memnunum onun haricinde reyap hastanesini de tavsiye ederim arkadaşım oraya gidiyor o da çok memnun
Bsra59 Rslbse eğer herhangi bir yerden indiriminiz yoksa Reyap muayene fiyatları 105 TL civarında, Vega 85 TL , Vatan da 85 TL cşvarı
Mls Rslbse canim vegaya gitme orasi hic iyi bi hastane degil her dk doktor değisiyor orda ve dilber hanım ordan gitti diye biliyorum arkadaşım gidiyordu oraya kıza hiç haber vermeden hastane değiştirmiş. Vatanda muayene 90 reyapta 110 tl
Yasinadar_delil Aysun26 benimde annemler prda bende daha önce çorlu ergenede oturuyordum evlenip yurtdışında yaşamaya başladım çorlu yazınca ondan sordum
Yasinadar_delil Aysun26 benimde annemler prda bende daha önce çorlu ergenede oturuyordum evlenip yurtdışında yaşamaya başladım çorlu yazınca ondan sordum