Aybenar Kızlar sağlıkocağında kan vermiştim anti rubella ıgg yüksek çıktı ve pozitif geldi doktorum tekrar kan vermemi söyledi yine yüksek çıktı internette kızamıkçık geçirildiği yazıyor başına böyle bir şey gelen ya da duyan varmı panik oldum 8+6 yım
Ayglll Aybenar şimdi avidite testi yapıp ne zaman kaptığına bakıyorlar benimde pozitifti avidite testi yapıldı ya kol hatırlamıyorsam yüksek çukurda hamilelikten önce kapılmş oluyordu öncelerden bir sorun olmuyor öyle olursa
Hdemir1618 Aybenar ay yok bende de yüksek çıkmıştı internetten baktım pskilojim bozulmuştu eşim hala dalga geçer 😂 doktor bağışıklığın kuvvetli hastalıklara karşı kendini koruyor korkma dedi .
Aybenar Ayglll bir kaç şey daha istemişti o sonuçlar çıkmamış bu hafta anca çıkarmış sanırım o dediğiniz avidite testi bunların içinde keyfim kaçtı
Aybenar Hdemir1618 evet internette bir sürü şey yazıyor eşimi aradım panik yapma diyor Peki sonra tekrar kan vermişmiydiniz neden öyle çıkıyor bu sonuçlar
Hdemir1618 Aybenar ben ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmiyordum o zamanlar yaklaşık 10 tüp kan verdim doktor bunun iyi olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi sonraki dönemde kan vermelerimde sonuçlarda bir problem olmadı çok şükür sizde kalbinizi ferah tutun
Aybenar Hdemir1618 çok şükür inşallah benimde o şekilde olacak olumlu düşüneyim güzel olsun teşekkürler 🙏🏻