Ebrueren Kızlar çok az az süt geliyordu gece bir anda şişti süt doldu güzel gelmeye başlıyor ama bir yandanda içleri sızlıyor ağrıyor emdirirken çok acı çekiyorum geçici bir durummu bu gümüş kapak kullanıyorum bu arada
EbrKzlky Ebrueren sütünü ara ara sağ biriktiği için acı ağrı yapar. Göğüs ucu kremi kullan birde yara olmaması için lansinoh çok güzel.
_Kubra_ Ebrueren göğsünüz süt doluysa emzirirken bile cok acır sağın az az rahatlatın eğer uçları yara olduysa gümüş kapak iyi geliyor ben ayva çekirdeği jelinide kullanmıştım
Churcill Ebrueren gerginlik varsa sıcak duş alın emzirme danışmanı öyle demişti bana biraz yumuşasın bebek de rahat emer
Gizemlibirisi Başta çok gelir.bebek bitiremez.sag ondan sonra emzir. Ben sagmadigim için mastıt oldum ateşim 40 derece oldu.suan ağzım dudağım komple uçuk içinde.yemek yiyemiyorum.sen o duruma dusme
WiseMom Ebrueren Süt indirme, süt artırma yöntemleri, mastit ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim
Azra41 Ebrueren Bebiş küçük olduğu için bosaltamiyor ve gogusleriniz haliyle süt doluyor makina alıp sagmayi deneyin. .