Meleyke123 Selam kızlar çok çok kötü mide yanmam oluyor 35hata olduk son 3haftadır böyle şimdi yara gibi oldu midem su içerken bile yakıyo acaba napmalıym 🤦♀️
Evremoz Meleyke123 benim de arada oluyor ,bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor o da yanmalara sebep oluyor. Ben leblebi yiyorum mide asidini alsın diye ,bazen salatalık yiyorum. Bazen iyi geliyor bazen gelmiyor.
Zeeynep1 Meleyke123 salatalık baan iyi geliyor size gelir mi bilmiyorum bir deneyin isterseniz. Birde mide koruyucu verdi doktor gecti tamamen. Bende sizin gibiydim şu içince bile yanıyordu dayanamiyordum şükür iyi geldi
ikotrtn Meleyke123 sınırsız renie kullanabilirsin dedi benim doktorum ben de çok mide yanması yaşıyorum
Meleyke123 Evremoz evet ya gece sadece midemi tekmeledi yediklerimde ağzıma geliyodu tekmeleye tekmeleye midemi mahv etti bu cocuk😂
MMad Meleyke123 benim naneli sakız daha d abeter yakıyor bana sade soda iyi geldi salatalıkta biraz yatıştırıyor sanırım tahin de iyi geliyormuş gaviscon kullanmıyorsanız onu da kulkanabilirsiniz bende işe yaradı
Meleyke123 Zeeynep1 ya evet su içiyorum midemde yara var sanki deliyodu su midemi sağolsun bir arkadaş yorum yazmıştı naneli sakız diye sabh aldım denedimmiyi geldiya şu an bile naneli sakızla geziyorum evde😂
Meleyke123 MMad bende naneli sakız işe yaradığı için onu yapıyorum artık hiç ağrı falan yok günde 1defa naneli sakızla idare ediyorum artık az kaldı doğsunda rahatlıyalım ya😂
MMad Meleyke123 ay naneli şeylere bayılırım normalde ne güzel rahatlstıyorsa hem çiğne stres at hem miden rahatlasın 🤣 ben de burada birinden okumuştum sade soda iyi geliyor diye asitle daha çık yakar sanmıştım bana da o iyi geldi
esra_sak61 Ben ikinci hamileliğimde de çekiyorum mide yanmasını ne denediysem geçmedi en son gavisconda buldum cafeye anında geçiriyor şuan bile dört tane yeni aldim
Meleyke123 MMad evet ya çok iyi hem strese hem mideye o yüzden biter bitmez alıyorum üstümde olsun her gün 1ni çiniyorum ben sakızı severim hemde😂
Meleyke123 ikotrtn şu an o kadar iyi olduki midem sanki hiç ağrımamış gibi her gün sabah yemeğinden sonra çineyorum bazen çiynemediğim gün oluyo onda bile yanmıyo artık midem sakız iyi geldi ben salatalıkda denemiştim çok az keçiriyodu yanmanı ama nanüli sakız komple yok etti