kardeleng Muratnurr ben dalan’ın granül sabununu kullandım leke çıkarıcı özelliğini bilemicem ilk kez yıkadım bebişin kıyafetlerini kalıntı bırakıyor dediler ama bırakmadı.Yumuşatıcı kullanmadım düşünmüyorum da kullanmayı ütülenince yumuşacık oluyor zaten
Mavi20 Muratnurr minoris organik olması en büyük etken. Yumuşatıcıya gerek yok pamuk gibi yaptı herşeyi yıkadım hatta normal çamaşır deterjanı yeni çıktı çıkmadan önce kendimize de bebek kullanıyordum 😂🤗
Omerhatice Muratnurr ben dalin kullandim hamileyken yikarken dogumdan sonrada ilk 1 2 hafta onu kullandm sonra kendi sivi deterjanimizla yikamaya basladim onlarjda yoksa vucudu hep ona alisirsa ilerde zor oluyor
Crocus20 Zhraagk benim arkadaşımın bebeği uni baby deterjanı yüzünden tüm vücudu egzama oldu bazı bebeklere dokunabiliyor dilkat edin sonradan çıkıyor
Hediye09 kardeleng K ben dalan doğal granül sabun aldım bebek çamaşırları için. Makine de de kullanılıyor. Sence bu urun nasıl? 500 g 9.95 tl maddi imkanım buna yetti. Bebeğine iyi gelir. İnşallah..
Kamelya Mavi20 minoris bebek mağazalarında satılıyormu baktım bi kaç yere ama bulamadım bende arıyorum olmadı internrtten söylicem
Yogurtlupilav Mavi20 normal çamaşır deterjanını bende henüz bulamadım. Kendi internet sitesinden mi alım yaptınız acaba?
Mavi20 Kamelya @ArslanlardanEsra İnternet sitesinden alabilirsiniz. Ben black friday gecesinde n11 ve kendi sitesinden indirimde stok yapmıştım. Hem bebek hem kendim hem bulaşık deterjanı için. Bi tek bulaşıkta memnun kalmadım makine çok lekeli çıkardı instagramdan yazdım direk geri dönüş yaptılar elimde ki deterjanı istediler incelemek için ve yenisini gönderdiler daha elimdekini göndermeden. Ama çamaşır deterjanlarından çok memnun kaldım.
ArslanlardanEsra Mavi20 teşekkürler sıvı deterjan şeklinde değilmi toz değil? İlk defa alıp kullanıcam pek bilgim yok ama instagramda mühendisinoğlu sayfasında görmüştüm tavsiyesini ondan niyetlendim almaya.
Nur16 Muratnurr ben dalin kullandım ablam verdi yarım vardı içinde o bitsin chicconun deterjanı ve yumuşatıcısı var onu kullancam
Hediye09 Deletedmom2224 Kızlar ben dalan doğal granül sabun aldım bebek çamaşırları için. Makine de de kullanılıyor. Sizce bu urun nasıl? 500 g 9.95 tl maddi imkanım buna yetti.
Meltemaldemir Ben kendime de evde de Amway'in ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum, çocuğuma da tüm ihtiyaçları için Amway'den almaya başladım şimdiden 😍
KucukMik Biz içeriklerinin temiz olmasından dolayı Minoris ve Siveno tercih ettik. Henüz kullanmadık ama özellikle Minoris’in yorumları yoğun kiri çıkarmaması dışında olumluydu. Konsantre deterjan olması nedeniyle de ekonomik olduğunu düşünüyoruz. Siveno’dan da çamaşır deterjanı dışında çamaşır suyu da aldık. Yoğun kirler için de bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalarımız sonucunda bu ürünlerde karar kıldık ama henüz deneyimleyemedik.