Selimetaskin Kızlar bu gün kontrollüm vardı ve ben 30hAftalık hamileyim bebegm 2kilo 37grm sizce kilosu nasıl gelişimi önde gidiyor üç hafta
Selale_bati Selimetaskin 🙄baya cok tombik bi bebek daha geliyor🙉😁😁❤😍 33 haftamdayim 2kilo bile olmamis)))
Bbbby Selimetaskin masallahhh tosuncuk geliyor galiba 🙈😻 bende 30+4teyim 1700 gr 1 hafta onden gidiyo bizimki de 😌
Kbrsglk Selimetaskin maşallah canım baya iri bir bebek benim bugün kontrolüm vardı 30+1 deyim 1555 gr kızım
Selale_bati Selimetaskin doktorunmu sogledi ben sanmiyorum pek okadar cok kiz cocuklari kilolu doguyolarki gebelik sekeriyle ilgisi var bunun. Senin sekerin varmi?
Hediye09 Selimetaskin ay bilmiyorum da bende fazla olsun istemiyorum,normal doğum olması ici ideal kiloda kalsa yeterli olur.
Hediye09 Selimetaskin iri bebekler normal doğumda zarar görebiliyor.. İri bebek olmadan sağlıkla normal doğum kilosu olur inşallah 😊😊
Omerbetul Ya ben bise sorcam hazir 30 haftalik postu acilmisken.bir iki gun once rahimden vajinaya dogru bicak kesigi gibi bir aci hissettim bu birkac kez tekrarladi.sizde de oldu mu acaba bu zamanlarda.internette okudum rahim genisliyo kasiliyo yaziyodu ama anlam veremedim😐
Selimetaskin Omerbetul ewet arada oluyor bnmde canm ama bnm bebegim ters duruyor ondandır die düşünüyorum
Selimetaskin Selale_bati genelde ögle olur derler yani erkek bebekleri gelşim olarak önder giderlermiş