Tugbazdmr Ess91 Allah gönlünüze göre versin inşallah benim sezaryen ilk ameliyatım da evet dikiş yerleri sızlıyor 🥺
Tugbazdmr Brnbsr Allah gönlünüze göre versin inşallah az kalmış geçecek bu günler sağlıkla kavuşun inşallah 🥹
Tugbazdmr -Mercimek-4 hassas olabilir biraz birde yazarsam orası iyice dikkat çekecek insan ister istemez oraya yönelecek 😂 sadece sakin olmak gerekiyor, zaten başınızın hemen orada hemşire oluyor hiç ayrılmıyor onunla konuşmak talimatlarına uymak gerekiyor 😂
Tugbazdmr Busracft inşallah sağlıkla kavuşursunuz valla ben pilates topu duydum ama normal doğum yapmadığım için bilmiyorum 🙈
goktugalpmom Kizlar aranizda peki kalp seklinde rahim olan varmi sağlıklı gebelik yasayip geciren tecrubelerinizi soylermisiniz
Deniz098 Benim ilk zorunlu sezeryan oldu üzerinden 3 yıl geçti bu sefer doğumumu normal doğum istiyorum fakat olur mu bilmiyorum çok aradayım
Merveynya theAna sancı olayı nasıldı acaba bende bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum ama canım yandı doktor normal yapabilirsin dedi 38 haftalığım bilmiyorum doktor korkuttu biraz beni yapabilcen mi falan gibisinden
Coynes Normal dogum yaptım bir hafta önce sezeryan istiyordum cevrem heo normali destekledi Ama pisman oldum 😓
Poncikpanda Valla tercihim normaldi ama bebiş izin vermiyor perşembe sezeryan olacaz nasip olursa dualarınıza talibiz 😕