deniizz_ kızlar gebelik belirtisi olarak göğüs ucu ağrısı yaşayan oldu mu ucu aşırı derecede ağrıyor dokununca aklım gidiyor birde ucu nokta nokta beyaz duruyor böyle bisey yaşayan varmı bat 20 eylül 🥺
gokcemeeric deniizz_ evet belirtilerimde vardı canım 15+4 haftalık hamileyim hala göğüs ucumda batma oluyor. Ama en önemli belirtilerimi sıralayayım; -Sol yumurtalığımda aniden gelen batma hissi Uykumun erkenden gelmesi Saflaşma , algılayamama karnımın pır pır atması regli gecikmesi Benimki bunlardı canım ama her kadının farklıdır unutma. Hissediyorsun ya hamile olduğunu diğer günlerden aylardan farklı oluyor değişik bir duygu
Miracleee deniizz_ evet tek belirtim gogus uclarimin çok sizlamasiydi. Adetime 8 gün varken sadece bu sebepten test yaptım ve pozitif gördüm. İnşallah sizinde pozitiftir hayırlısıyla.
Yenibirannee deniizz_ bende göğüs hassasiyeti olmadi hic sadece bel agrisi olmustu. Hayırlısı olsun hakkınızda
deniizz_ gokcemeeric 1 senedir her ay bi ümit olduğu için artık idrak edemiyorum ya normalde adetime yakın göğüslerim şişer ağrırdı ama bu sefer ucu ağrıyor özellikle de sağ göğüsüm ara ara kasıklarmda batma oluyor sık idrara çıkma da var bilmiyorum yinede 🥺
Anneoluyorumm00 Miracleee canım 8 gün varken çıkıyor mu teste? Senin adet dongun yani toplam günlerin ne kadar?
gokcemeeric deniizz_ kasıklardada batma oluyorsa inşallah pozitiftir. Reglin gecikmesini bekle canım hemen erken testten yaparsın
Miracleee Anneoluyorumm00 ben erken yumurtladim hamile kaldığım ay. O yüzden erken öğrendim canım. Adetim biter bitmez hamile kalmıştım
1prensesannesi__ Edademet döllenmiş yumurta rahime ilerleyemeden tüpe yerlesiyo orada büyüme yapiyo tedbir alinmazsa tehlikeli bi durum