3 gün önce perşembe günü sabah 9da suyum geldi duşumu aldım hastaneye gittim beni sancı odasına aldılar heryer pırıl pırıldı tertemizdi cok şaşırdım inanılmaz temiz bir hastane beni doktor ve ebe muayene etti açıklık 3 cmdi. 1 saat sonra Suni sancı verdiler acıklı 4 cm oldu sancılar yavaş yavaş başladı gene gelip kontrol ettiler daha doğuma var dedi doktor bebek hala yukarda kanala girmemiş açıklığında yok dedi plates topu verdiler onu kullandım ter içinde kaldım duşa girmeme izin verdiler sonra akşam ebeler nöbet değişti bana çok şanslısın sana gelen ebe seni hemen doğurtur dediler kadın cok tatlıydı hadi seni doğurtucam dedi dediklerimi yap dedi herşey ondan sonra başladı sancın gelince haber ver dedi verdim elini vajinam komple soktu kakanı yapar gibi ıkın son nefesine kadar bırakma demirleri tut dedi dediğini yaptım nefessiz kalsam da bırakma dedi 1 saat eli vajinamda iterek ıkındırdı affedersiniz popom yırtıldı basurum vardı cünkü doktor geldi boşuna uğraşma daha vakti var açıklık yok dedi ama ebe bırakmadı yarım saat sonra AA bebeği gördüm doğum başladı hadi çatala dedi cıktık ama beni kandırmış ordada elini sokup yarım saat aynı işlemi yaptı sonra doktor geldi başı hala yukarda dedi ve karnıma çıkıp bastırdı ben belim kopacak die bağırdım indi en son doğum oldu ve doktor popo komple yırtıldı dağıldı genel cerraha git dedi belki ameliyat eder dedi ertesi gün öğrendim ki cocugu cıkartırken yanlış yerden tutup çekmişler cocugun kolunu sakatlamışlar fizyoterapist uzmannı gldi Dr hatası kaynaklı sinir felci geçirmiş dedi oğlumun kolunu sakatladılar şimdi ben ne yapacağım benim oğlum kolu cansız ölü gibi benim daha açıklığım yoktu başı yukardaydı daha 2 3 saatim vardı acele ettirdiler o kadar zorlamaya 3 gündür büyük tuvaletimi altıma yapıyorum bebeği biri bana vermeden kucağıma alamıyorum artık önünden bile geçmem