Matmazelbebi Kızlar taze inciri dolaptan çıkar çıkmaz 4-5 tane yiyince çok fayda ediyor.Uzun süredir kabızlıkla baş ediyorsanız öneride bulunmak istedim.Üstüne de içebilirseniz 1 bardak su için.Çok faydası var 🙈🤗
Matmazelbebi Matmazelbebi Aynı şekilde dolaptan çıkan armutta işlev görüyor 🙃Yıkayıp tüketip 1 bardak su için şifa olsun inşallah
incim23 Matmazelbebi ben de hep kabızım ve wc de mecbur ıkınıyorum, acaba bebeğin gelişini bu ıkınmalar öne çeker mi
elifsen Gün kurusu kayısıları kaynatıp blendırdan geçirin. Sabah aç karnına 2 yemek kaşığı yiyip üzerine soğuk su için. Gün içinde katı beslenmeyin. Çorba, yulaf vs tüketin
acilicigkofte Ben üç dört tane kayısıyı suya atıyorum geceden sabah kayısıları yiyorum sonra suyunu içiyorum ohhh akşama kadar fena 🤣
Matmazelbebi acilicigkofte Tansiyon yok sizde galiba 🙈Kuru kayısı tansiyon çıkarıyor benim ondan fazla tüketemiyorum😩2 adetle sınırlandırıyorum
Matmazelbebi incim23 Fazla ıkınmayın diyorlar etkiliyor. O yüzden çözmeye bakın ya da doktorunuzla paylaşın🤗