askooyumm Evet arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucanı boş bırakmasın burada 3 arkadaşıma çok çok dua ettim doğum sancısı çekerken ve doğum anında 🥰onları unutmadım
Neyse konuya gelelim 29 Ağustos Salı günü benim yatışım yapıldı artık çünkü kızım inat etti gelmemeye 😂😂 doktorlarda içerde durması iyi olmaz 🙅🏼♀️ tehlikeli almamız lazım dediler neyse sabah yatışım oldu 👍 Altan baktılar 2 cm en son gittimde de 2 cm ydi değişen hiç bir şey yoktu yani nst bağlandım öğlene kadar sonra ebe geldi sancı vericez sana ve epidural takıcaz dediler tamam dedim epidural takıldı ve çok şiddetli şekilde sancılarım olmaya başladı 1.2 saat sonra ben hissediyorum sancılarım bellim çok ağrıyor ve o ağrılara asla dayanamıyorsunuz ebeyi çağırdım ben hissediyorum çok kötüyüm dedim baktılar fallan sonra epiduralı takamamışlar kaydırmışlar dedi ben şok sonra tekrar çıkardılar taktılar 1 saat sonra her yerim uyuştu hiç bir şey hissetmedim neyse öğleden sonra ebe tekrar geldi ve dediki suyunu patlatmam lazım dedi tamam dedi patlatı ve ben hala ilaç verildi halde açılmamı bekliyorum ama kızım asla gelmek istemiyor du 😂gece ye kadar bekledik sonra ebe dedi bebeğin kalbinin atışları yavaşlıyor böyle giderse sezeryan doğum olucak sabah 6 kadar bekliycez dedi tamam dedim neyse. Ebe 1.30 da geldi açılman 10 cm olmuş dedi o kadar sevindim ki çok mutlu oldum ve artık doğum başlıyor dedi ve öncesinde 20 dk ıkın dedi ıkındım sonra kafası çıktı dedi hemşireleri çağırdı ve 10 dk sürdü doğum anı sadece ebenin dedi zaman ıkındım ve 10 dk sonra inatçı kızım dünyaya geldi💕💕💕işte o an her şeyi unutum
Kızım çıkarken nefes alamamış ve o yüzden kan değerleri Yüksel çıktı ve makineye bağlıydı 2 gün o 2 gün çok zordu benim için ama şu anda evdeyiz çok şükür ve yanımda uyor
Benim hikayem böyleydi inşallah 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🔥