Buton gelmiş ama sen daha doğma anneciğim 🙈Biraz daha büyü içerde 🤗Çünkü daha ev temizliğim bitmedi halı bekliyorum hala😂😅Hemde biraz daha gelişimini tamamlamış olursun.Haklı değil miyim ama?🤗Son muayenede 2200 45 cmdi (33+6 iken) Bugün 34+2 yiz.2 hafta sonra kontrolümüz var.Çatı muayenesi istemiyorum ama normal doğum istiyorum böyle bir kafa benimkisi jsjdjsjjs😂Bavulumu hazırladım puseti de koydum yanına.Hazırlanıyor gibi gözüküyorum ama ruhen hazır değilim doğuma. Bazen kendi kendime hayal kuruyorum şu an suyun gelse doktor doğum başlıyor dese afallar mıyım ya da çok rahat cesaretli olarak karşılar mıyım diye. Çünkü hep kendimi koşullamışım 21 Ekim diye.Günü gününe zor elbet ama insan işte yinede bir o gün olacak diye kendini hazırlıyor 😂Ya birde herkes sormadan, danışmadan akıl vermeye kalkıyor. Yok zıbınını bol al, yok onu yeme, yok yürü son ayların bilmem ne. Kız cahil değiliz ama sormadan benden önce hamile olan herkesi düşünüyorum ben hiç ne akıl verdim ne zönk diye isim ne koycanız diye sordum. Millet hem meraklı hemde çok bilgiç🤨Bu arada Dışarda yürürken bebek kasığıma çok baskı yapıyor çılgınlar gibi idrarım geldi sanıyorum 🤣Uzun yürüyemiyorum artık kasığıma çok baskı oluyor. Yürüyüşleri azaltacağım(yarım saatle sınırlı tutmaya karar verdim)Doğum ücreti 2 ay önce 8 di. Şimdi 10 olmuş 🥲 Normal doğumda ilk gün ücretsiz ikinci gün 900₺ imiş oda ücreti. Büyük oda istersem de günlüğü 600 ikinci gün 1200 diye gidiyormuş.Ara ara bebek karnıma kramp sokmuş gibi yapıyor.Sonra pozisyon değiştirince geçiyor Şeker tansiyon takibi yapıyorum normal gidiyor şükür.Şimdlik bende durumlar böyle sizde durumlar nasıl?🤗🌺Hayırlısıyla bir doğuraydık vakti zamanı gelince😍🎈