Kvldn Merhabalar herkese kızım 10 aylık, hamileyken onu rüyamda görmüştüm ve rüyalarım olduğu gibi çıktığından o günden sonra kızım olcak dedim kızım oldu Şimdi ikinciye hamileyim 5 aylık 2-3 kere rüyamda 2. Bebeğiminde kız olduğunu gördüm bu yüzden 5 aylık olmama rağmen halen cinsiyetini öğrendim çünkü kızım olacağını biliyorum üstelik Çin takvimi kız gösteriyor açıkçası inanıyorum da Gönül ister ki oğlum olsun Rabbim sağlıklısını versin inşallah
Haticemin B Kvldn bende rüyamda hep kız görüyodym şimdi 18 haftalık hamileyim amanoğlum olacagını ögrendm
ebis Kvldn bende hamile oldugumu ruyamda gördüm 3 gun ust uste hamile oldgmu ögrendim. Sonrada kızım olduğunu gördüm bi cok kez . Acabaa benimdemi kızım olcak :) sagliklii olsunlardaa insallah . Ama cin takvimi de erkek gosteriyo
Buseayazerdgn Kvldn cnm bn hep oglumun olacagini gordum ve erkek ama herseferinde ayni bebegi görüyorum siyah sacli mavigozlu hep hayalimde kurdugum bebegi goruyorum sizce bi anlami varmi
worin ben cinsiyetini biliyordum, rüyamda gördüğüm bebiş aynı eşime benziyordu acaba cidden eşime mi benziyecek 😂😂
Bsrakzmn worin bende 2 gün önce gördüm rüyamda aynı eşime benzeyen bir kız 😂cinsiyette belli değil bakalım ne olacak😂
Kvldn Buseayazerdgn yani bazı insanlar benim rüyalarımın tersi cıkar der bazıları ise oldugu gibi görür bende öyle ben gecesinde gördüğüm rüyayı gündüz yaşıyorum
Nisanurr Benim oglumda hep erkek gordum oyle de oldu bunda da erkek hissediyorum tekrardan ama kız görüyorum rüyalarımda hep ayrıca cin takvimi de kız diyor oğlumda tutmuştu 😁
Kvldn Nisanurr bilinç altı ve gerçek rüyalar diye iki ayrılıyor belkide cok istediğimiz için rüyamızda görüyoruz Yani şöyle biliyorm sabah namazından önce görülen rüyalar bilinçaltı sabah namazındsn sonra görülen rüyalar ise gerçekmiş
AcemiAnneee Kvldn o kadar saçma sapan konularda rüya görür oldum kı hamılelıkte hıc cınsıyetle ılgılı rüya görmedim benım esım görmüş cınsıyetını bılmıyoruz da kız olucak dedı sasırdım bende yüzünü de gördüm dedı eger gördüğüm kız olursa kızımız ne annesıne ne babasına benzemeyecek☹️
Haticeozturk Benim.hep icime erkek dogdu erkek.de olcak rüyamda beyaz tenli kumral sacli bir cocuk gordum.uzerimde sarı bir ceketi vardı Sonra ablamın komşusu bebeğe sarı yelek ve ceket ördurmus gerçektende ceket aynı renk ve aynı model herşeyiyle aynı ben şok ınsallh oğlumda benzer o occuga uslu ve çok sekerdi