Mutlumelike İyi Akşamlar kızlar acil yardım 36 haftalık hamileyim hiç çatlama olmamıştı ama bi iki gündür ufak ufak başladı sanki önerebileceğiniz krem var mı acaba😞😒
Selale_bati Mutlumelike hicbir ise yaramaz canim malesef parani bosuna ogle urunlere verme bence dogal yaglar kullan badem zeytin yagi bebek yagi nemli tut derini ama catlayacaksa catlar zaten doktorlar bile sogluyorlar bunu
Aliiss Mutlumelike krem kullanmaktansa saf zeytin yağı da mantıklı geliyor zaten çatlayacağı varsa her şekilde çatlıyor hiç olmazsa doğal yoldan denemiş olursunuz 🌸
Mutlumelike Selale_bati doğru diyosun işe yaramıyor gerek yok en güzeli doğal yöntem gene teşekkür ederim cnm
Mehtapyavuzzz Kremlere pafa verm canım ben hindistancevizi yağı sürüyorum harika ve doğal nemlendirici
Mutlumelike Mehtapyavuzzz bunu duymamıştım canım demicem sadece o yağı mı kullanıyorsun başka yağlarla karıştırıyor musun
Tazeannevebebegi Mutlumelike bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum daha yeni hamileyim ara ara sürüyorum
Mehtapyavuzzz Mutlumelike bazen tek kullanıyorum. Bazen de benmari usulü eritip zeytinyağı bademyağı karıştırıp sabah akşam uyguluyorum