Kızlar 25+5 deyim enfeksiyonfan artık vajinam hep tahriş olmuş kızarmış yürüyemiyorum evde kanraton yağı wardi sürdüm bir zararı olur mu lütfen cevap verin

Hiç bişe olmaz kremden falan daha iyi en azından bitkisel bişe bence

Kadnag ben doktora sormuştum çatlaklar için kullanabilirsin demişti ayrıca çok iyileştirici özelliğe sahip yani doğru bir şey yapmışsınız

Kadnag iyi geleceğini düşünüyorum hemde doğal en azından

Kediannesi1 nette hamilelik de kullanmayın falan yazmışlar vajina için korktum biraz ama napayim hep yara yürüyemiyorum

Essss1987 nette hamilelik de vajinaya sürmeyin falan yazmışlar ben de tedirgin oldum yaa

Kadnag doktorunuza sorun içiniz rahatlasın haftalarca sürüp beklemeyeceksiniz nasılsa 1-2 gün kullanacaksınız diye doktor da sorun görmez

Kediannesi1 gece sürdüm şu an iyi gibi bir kereden bir şey olmaz diye düşündüm çünkü perişanım ya

Kadnag Ben kantaron yağının açık yaraya sürülmediğini biliyorum. Yara iyileştiriyor olabilir ama sonuçta antiseptik birşey değil. Zaten enfekteli yere ekstra enfekte yaratabilecek bişey sürüyorsunuz. Çatlağa kabuklu yaraya kızarıklığa vs okey ama vajinaya bilemedim sonuçta kurutmanız lazım enfekte ise.