yagmuraktas Herkese merhaba, gebeliğimin başından beri türkiye hastanesinde Tülay koldaş a muayene oluyorum. Bu hastaneye devam eden ya da doğumunu burda yapan var mı?
Meltem423 yagmuraktas merhaba ben 1 yil önce sezeyan oldum tülay koldasta simdi 2.ci gebeligim tekrar ona muayene oluyorum ben cok memnundum😊
Mothertea yagmuraktas doğum ücretini sordunuz mu acaba benim de doktorum oraya geçicek merak ediyorum muayene ne kadar ödüyorsunuz
yagmuraktas Meltem423 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏼 ben de memnunum 25. Haftadayım şuan daha doğumla ilgili bişey konuşmadık ama ikisi de çok korkutucu geliyor valla😕
Meltem423 yagmuraktas teşekkür ederim sizde saglikla kucağınıza alin insallah 🥰ben korkudan genel aneztesi ile sezeryan olacaktim tam ameliyatta doktorum hayir dedi gerek yok spinal ile 5 dk dedi o an ona güvendim ve kabul ettim iyi ki diyorum çok kolay gecirdim,inşallah sizinde öyle kolayca olur
Ggonc Mothertea merhaba ben de Türkiye hastanesine gidiyorum 35. Haftam sezaryen ücreti 21 bin tl normal doğum 14 bindi galiba
yagmuraktas Mothertea doğum ücretlerini daha sormadım ama 20 bin sezaryen 17.500 normal doğum diye duymuştum. Muayene ücreti şuan 950 tl oldu
Aycha Mothertea Merhaba, Şu an devam ettiğiniz, Türkiye Hastanesi’ne geçiş yapacak olan doktorunuz kimdir, acaba? Teşekkür ederim.
yagmuraktas Ggonc ben de o civarlarda diye biliyorum, siz hangisini olmayı düşünüyorsunuz? Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏼
Mothertea yagmuraktas ay muayene ücreti çokmuş şuan ki hastanemde 500dü neyse onu n fazla 3 kez giderim inş aralıkta doğumum Allah nasip ederse
yagmuraktas Mothertea benim de Aralık ta doğumum, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi🙏🏼
Bebek-annesi Ben Aslı hanımın takibindeyim yorumlar üzerine gitmiştim ilgisi ve bilgisi şimdilik gayet iyi