cerenkayaalp gerçekten sabrımın son demlerini yaşıyor gibiyim sırf daha sağlıklı olsun diye normal doğumu bekliyorum ama bu süreç beni çok yıprattı artık çevreden gelen hiçbir şeye söze tahammülüm yok ne zaman doğuracağım diye delirmek üzereyim ..
Fatmanur8 cerenkayaalp bende öyleyim şu an bile doğurmayı bekliyorum bu süreç beni de gerçekten çok yıprattı
Meneksm cerenkayaalp neden böyle düşünüyorsunuz doğum çok doğal bir süreç bebek hazır olunca okadar güzel ilerliyor ki süreç . Bence aynı bedende olmanın zevkini yaşayın son günlerinizi gecirirken . Şöyle dusunun bı bebek en geç bir hafta içinde doğmuş olacak . istemeseniz de doğacak 😊
Glsnkhvc54 cerenkayaalp bende öyleyim 41 haftalığım 3 cm açıklık var sancım yok yolladılar eve saat 9 da sabaha doğurmasam anca oğlumdada 3 cm di sabh gttim akşm dgrduydum
Brn_cnn cerenkayaalp haftaniz daha erken ama çok karamsar olmayın evet sabredemiyoruz bir an önce doğsun diyoruz ama 40-41haftaya kadar yolu var normal doğum düşünüyorsanız. Ben de oğlumu 40+1de kendi sancisiyla doğurdum o zamana kadar ne bir açıklık ne bir sancı ağrı hiç birşeyim yoktu birden gelişti. Zamanı gelince her şey su gibi akıp yolunu buluyor stres yapmayın lütfen.
cerenkayaalp Fatmanur8 hayatımın hem en güzel hem en zorlu günleri psikolojik ve fiziksel olarak çöktüm artık doğuma hazırlayamıyorum bile kendimi tek isteğim bir an önce kızıma kavuşmak
cerenkayaalp eşim askeri personel ve yanımda değil doğum olmadan gelemiyor kayınvalidemlerde kalıyorum onun desteğine ihtiyacım var ama kendime bir destekçi asla bulamıyorum bu da beni strese sokuyor