cansbade Kızlar göğüs pedi aldım biraz once sartmı sizce ve sadece sütün kıyafete bulasmasınımk önlüyor bide göğüs ucu kremimi yoksa gümüş kapakmı almalıyım nerdeyse fiyatları aynı bide kesin lazım olurmu boşa masrafta yapmak istemiyorum nedir fikirleriniz
Bosunadunya cansbade herkeste aynı olmuyor ki anneme dün sordum hangisini alım diye , bilmiyorum hiçbirini kulanmadim sadece zeytin yağı sürüyordum bikere bile yara olmadı dedi
SenaBilgin cansbade kremler herkeste işe yaramıyor gümüş kapak alın hem süt sızdığı zaman gümüş kapağın içinde kendini iyileştirdiğini okumuştum ilk kızımda bende krem kullandım ama hiç işe yaramadı yine yara oldu göğüslerim bu sefer gümüş kapak aldım kullananlarda çok memnun
svdmm16 cansbade ilk aylarda göğüsten süt sızması cok oluyor evde kullanmayın cok sağlıklı değil ama dışarda göğüs pedi muhakkak lazım oluyor. Lansinoh ben de de işe yaramamıstı ama gümüş kapak dünyanın en iyi icatlarından bence. Kıyafetle teması kestiği için taktığın an iyi geliyor
Mry02 cansbade krem bi işe yaramıyor 2 gebeliğim almadım zeytin yağı sürcem emdikten sonra yerine koyarkende kurula koy gögsünü bişeyvik olmaz ama göğüs pedi kesinlikle al derim sütün gelince kıyafetine falan çıkar annem hep kimseye gösterme bi damlasını bile gittimi daha gelmez bebeğe yazık olur derdi onun için al derim onun da markası aklıma gelmiyo ama ince olanını al katlı olanı iki yerinde yapışkan var yerinden kımıldamıyo daha iyi
Esum İlk gebigimde selpak koyarım göğüs peşine gerek yok diye düşünmüştüm afedersiniz selpak hep yapışmıştı sonra hemen temin etmiştim. Lansinoh krem de bende işe yaramadı ben de bu sefer gümüş kapak deneyeceğim
cansbade Esum şart oldu gümüş kapak desenize acaba varmı ben hiç bişey kullanmadım hiç bişeyde olmadı diyen bir
cansbade Bosunadunya benim annemde diyo hiç bişey kullanamdım hiçte bişey olmadı diye ama kesin bizi bulur böyle seyler 🤷🏼♀️
cansbade SenaBilgin of çok pahalı ya masraflar o kadar bitmiyor ki şimdi 500 tl vericem ona bide ihtiyacım olmazsa elimde kalıcak çok kötü bi ikilem 🤷🏼♀️
Petrichorers SenaBilgin gümüş olması şart mı bu plastik gibi olanlardan aldım ben gümüşler daha pahalı
cansbade svdmm16 evet gümüş kapak çok iyi ama keske biraz uygun olsa yaa kesin ihityacım olucagını bilsem yine üzülmücemde ah bu hayat sartları
semraveogluslari cansbade 2. El bakin dolap uygulamasından güzelce sirke ve sonrasından karbonatla kaynatırsınız sterilize olur. Ben 2. Çocukta aldım görümcem kullandı sonrasında bir arkadaşım kullandı ve suanda 22 haftalığım tekrar bana gerı geldi inanın yani ömürlük birşey ayrıca cevrenızde birinde varsa isteyebilirsiniz deneme amaçlı kullanıcam diye ben aldığımda 110 tl du hatta 1 ay arayla arkadaşımda hamıleydı onada hediye almıştım o da takmazsam ucu kuruyor ve sızlıyor demıstı ben hiç takmamazlık yapmadım bilmiyorum o yüzden
Ecenaz345 cansbade mutlaka yarar hem sütü içerisinde toplyor hem yara olmasıni engellyor hemde o kadar aciyor çocuk emerken o rahatlatıyor gerckten gümüş kapak daha iyi kreme boşa para vermeyn çoğu kişide ise yaramyor
svdmm16 cansbade bende öyle düşünüyordum göğüs ucu yarası öyle bi acı ki paşa paşa aldık yara olunca. o olmasa napardım bilmem . En başta almadığıma pin pişman olmuştum
cansbade Mry02 göğüs pedi almıstım bilmeden valla peki onun kokusu ister istemez tadı bebeğe geçmez mi silsekte zeytinyağını
Elizan61 cansbade kesinlikle gümüs kapak, krem bende hic işe yaramadı. Kapak bari kiyafetlere degmiyor
cansbade Elizan61 siz kullandınızmı faydasını gördünüzmü acaba kullanmasanız yara olurmuydu kafamda deli sorular 😀
Furgi Göğüs pedi dışarı çıkarken olmazsa olmazlardan bence. Ben doğumdan once ve sonra göğsüme kakao yağı ve ara ara kantoran yağı sürdüm emzirmeden de karbonatlı suyla iyice temizledim hiç yara olmadı.
cansbade Furgi her emzirme için temizleme mesakatli olmazmı ya 🤷🏼♀️ gümüş kapak almamak için denenebilir bişeyde aslında
Mry02 cansbade zeytinyağından bişey olmaz hem kabızlıkta yaşamaz silcen zaten cnm gögüs pedi çeker kokuyu nemini hemde doğal gögüs ucu kremi vazeln gibi bişi ve kokusu pek hoş değildi sen bilirsin
Elizan61 cansbade ben lansinoh krem dogumdan 1 ay önceden sürmeye basladim asla ise yaramadi, gümüs kapak cok iyi inanin hemen ise yaradi
Damla cansbade göğüs pedi sürekli kullanımda mantar a sebep olabiliyor nemden dolayı o yüzden ağız mendili kullanıyorum lansinoh krem aldım ama çok az kullandım sürekli beyaz sabun ile yıkadım göğüslerimi çöl rahatlattı sıkıntı çekmedim
semraveogluslari cansbade ben ilk oğlumda yoktu gümüş kapak fln bir dünya krem kullandım hıc ıse yaramadı ama gümüş kapak 2. Çocuğumda kullandım kesfettım muhteşem bırsey hem sütun çok akmasınada uzun vermıyor ve süt dolduğu ıcın orası sureklı göğüs ucu nemlı olduğundan bebegın ağzına verdıgınde acı olmuyor ben ılkınde çok koyu gecırdıgım ıcın kremde almıştım ama kremı hıc kullanmadım hastanede hemen taktım gümüş kapakları ve 11 ay emdı 11 ay boyunca kullandım tavsiye ederim ve süt arttırdığı da söyleniyor saf gümüş olduğu için
cansbade semraveogluslari bende dolaptan bakıyorum açıkcası resimler yanıltırmı diye şüpheliyim sadece güzel 0 ayarında resim ekleyip çok kötü gelir diye. Ettafımda hamile veya kullanmıs biri yok isteyebileceğim ama bi bakıyım iyice dolaptan
cansbade semraveogluslari ya ben 2 el aldım şimdi gayet temiz duruyo ama acaba hijyen açısından sorun olurmu diyorum kaynatcam güzelce geldiğinde ama ne biliyim işte ya 😏
turkuaz_ cansbade göğüs ucu kremini önermiyolar. Çünkü bizim meme ucumuzun kokusu anne rahmi gibi kokuyomuş bebişimiz hemen buluyormuş ama krem sürünce bulması zor oluyormuş . En iyisi gümüş kapak . Hem kremin yerini tutucak bi sürü şey var zeytınyağı kantaron yağı tahınin üstündeki yağ