aysee2054 Bebeğim doğalı 16 gün oldu kan şekeri düşüklüğü ile hastanede küvezde her gün ağlıyorum başına böyle bişey gelen var mı ?
2prensesannesi__ aysee2054 bnm bebegimde seker düşüklüğü hipoglisemi ile dogdu. Proglicem kullandık uzun süre. 26 gün yogunbakimda kaldı ve hiç görmedim. Ama cok şükür suan cok saglikli
Minikperi aysee2054 burada bir hanım yazmıştı aynı şekildeymiş onun bebişi de ve süt sağıp götürüyorum ama benim sütümü vermiyolar bir türlü çocuğum iyileşmiyor diyordu. Lütfen kontrol edin sütünüzün verildiğinden emin olun. Pek çok hemşire başından savıyormuş bakmış kadın sütleri olduğu gibi dolapta duruyormuş çok üzülmüştüm. Geçmiş olsun 🌸
Rainnn Merhaba, çok geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşir. Bol bol emzirmenin iyi geldiğini duymuştum. Bu arada sizde gebelik şekeri var mıydı?
aysee2054 Emzirmeye izin vermiyorlar maalesef hastanede olduğu için sadece süt sağıp götürüyorum hayır gebelik şekerim yoktu ama kan şekeri düzelmiyor
Tatunya aysee2054 Emzirmeye nasıl izin vermezler ki? Sarılıkta dahi belli saatlerde anneler üniteye girip emziriyor. Emzirmeye neden izin verilmediğini size söylediler mi?
aysee2054 Hayır birşey söylemediler su an şekerli su verip yavaş yavaş azaltıyorlar şekerini dengelemeye çalışıyorlar beslenmeyi artırdılar her gün süt sağıp götürüyorum düzenli olarak sadece hafta da 2 gün görebiliyorum
2prensesannesi__ aysee2054 nerde yaşıyorsunuz acaba hangi hastanede bebeğiniz? Ankaradayım iseniz önerebileceğiniz bu konuda uzman bi doktor var.
aysee2054 2prensesannesi__ denizlideyim. Özel bi hastanede doğum yaptım orada ki küvezdeydi sonra ordan üniversite hastanesine sevk edildi neden kaynaklandığı daha detaylı araştırılsın diye
2prensesannesi__ aysee2054 bize bi ilac ismi verdiler yurtdisindan geliyor dediler bulmak zor oldu el altından biyerden bulup verdik hastaneye o ilac sayesinde sekeri düzgün geldi. 2 yaşına kadar kullandık buz ilacı. Adı proglicem
2prensesannesi__ aysee2054 instagramda kohha diye bi grup var oraya yazarmisiniz size yardımcı olsunlar doktor konusunda. Watsap grubumuzda var ama burdan nasıl sizi ekleyebilirim bilmiyorum
2prensesannesi__ aysee2054 genetik tarama yapiliyor ekstra birde pankreasinda sorun varmi diye ped cekim (yanlış hatırlıyor olabilirim ismini) yapiliyor. Bizde hepsi temizcikmisti umarım sizlerde sorun çıkmaz. Bian önce sağlığına kavuşur minigimiz
aysee2054 2prensesannesi__ çok teşekkür ederim umarım iyileşir çünkü artık ağlamaktan mahvoldum. Bana genel olarak sağlıklı bir bebeğiniz var dedi ama neden olduğunu araştırıyor verdikleri Şekerli suyu kestiklerinde düşüyor kan şekeri çocuk endokrin bölümü ile görüştü sanırım oraya tahlil verdiler en son yarın için çıkacaktı sizin söylediğiniz ilacı soracağım yarın çok teşekkür ederim Allah razı olsun
2prensesannesi__ aysee2054 cümlemizden. Umarım en kis sürede sağlığına kavuşur. İlacı suan turkiyede bulmak çok zor doktorunuz onay verirse gruptan destek alabiliriz. Hacettepede doktor huseyin demirbilek var onada ulaşabilirsiniz. Yada burdan yazarsanız gördüğüm an yardimci olurum. Ben o zamanlar kimseyi bulamamıştım cok zorlanmıştim. O yüzden yardimci olabilirsen ne mutlu
aysee2054 Minikperi böyle bişey olacağını hayal bile etmek istemiyorum. Yarın görmeye gideceğim ve soracağım umarım böyle birşey yapmıyorlardır çünkü bi anne için bu kadar uzak olmak zorken çaresizce beklemek daha zor
Minikperi aysee2054 evet bence de öyle ama kadın her yere şikayet etmişti cimere bile yine de o hemşireler orda çalışmaya devam ediyolardı. Devlet hastanesiydi. Maalesef ki işlerimizin peşine düşmek zorunda kalıyoruz böyle sorumsuz insanlar yüzünden. İnşallah içiriyolardır ama kontrol etmenizde fayda var 🌸