Uykucusincap61 Hayırlı akşamlar kusura bakmayın sizlere bir soru soracağım Kızlar adet dönemi yakınken yani adet olacağın gün ilişkiye girilirse hamile kalma orna % kaç acaba ❤️🥰
MerveNural Uykucusincap61 Allah bilir valla biz bilemeyiz onu ol dersee neden olmasın ama kul istatigi isterseniz biraz zor
nazelakcay Uykucusincap61 Uykucusincap61 yani riskli korunma yöntemlerinden biri adet dönemine göre korunma.Adet dönemine yakın korunmasız ilişkiye girenler var biliyorum ama yumurtlama dönemin uzamışsa yada başka sebeplerden olabilir neden olmasın çok kişi biliyorum adetine bir kaç gün kala hamile kalan o yüzden adeti gecikince testte çıkmayıp bir süre sonra öğrenen olamaz mı olabilir yani ☺️
Mavi3475 Uykucusincap61 Ben bi düşükten sonra yani aylar sonra adetimin bittiği günün akşamına ilişkiye girdim aynı gün yani ve 1gün arayla girdim hep öyle hamile kaldım adet bittikten sonra ilişkiye gir başlamadan önce değil 1ay boyunca gir ilişkiye 1gün arayla bide böyle dene ilişki sonrası duşa girme hemen bacaklarını kaldır yarım saat beklet havada hemen kalkma yani
Uykucusincap61 MerveNural orası öyle bilenler vardır belki muhakkak çoğul cevap vermişsiniz dikkatimi çekti ama yinede teşekkürler 🥰
MerveNural Uykucusincap61 o halde bilimselleselim. Adet günü demek normal bir kadında çatlayan ve spermle karşılaşmayan ve etkinligini yitirmiş bie yumurtanin atılması demek ve sen işi bitmis çatlamış ve atıl durumda olan yumurta dollenir mi diye soruyorsun. Böyle bin de bir yumurtlaman gecikir o ay adetin uzar da denk gelirsee evet ama normal günü gününde adet olan biriyseniz hayır hamilelik olmaz
gamzee07 @Uykucusincap61 Yumurtlama günü hesaplanırken adetin ilk günü baz alınır Yumurtlama gününe yaklaştıkça gebe kalma olasılığı başlar.Gebe kalma ihtimali % 15-20 aralığındadır. Adetten 2 gün sonra gebe kalma ihtimali vardır canım
Uykucusincap61 gamzee07 yani adetim bittikten 3 günü ilişki olursa gebe kalma ihtimali vardır diyorsunuz
ilkgozagrim__ Uykucusincap61 ben adet olduğum gün Hamile kaldım kuzum ama 6+2 haftalıkken düştü şuan tekrardan hamileyim 8+2 olduk
gamzee07 @Uykucusincap61 aynen canım benim öyle oldu tabi kişiden kişiye değişiyor olsun Allah nasip eder inş 🫶🙏🏼 Yumatalık takip olduğu tersler var ordan takip et ozamn değerlendir. Mesala adet bitince 2 gün geçsin o ters ten takip et