Omerhatice Pamugumgeliyor 30 dan sonra donuyorlsr camm benm 31. Haftada kontrolde dönmüştü ama 38 39. Haftada bile donen bebisler vae
Yenianneyimmm Pamugumgeliyor benim de geçen hafta hastaneye gittim Bebişim Makat pozisyonunda normal doğumu çok istiyorum tabi hayırlısı neyse o olsun hayırlısıysa dönsün inşallah benimkide
fatmanurkantar Bu haftalarda dönüyor ama 36-37 hatta 38 dönenleri bile duydum inŞAllah sizin bebeğinizde dönmüştür sağlıkla 🤲🏻
Alyaveannesi MelekMervertlek benimde ayni 28 de donmustu ama erkenn donmesininde bebegi kasik uzerinde hissetmemize yol aciyo 😊😊
Selale_bati Benimkide donmus canlar ama doktor kafasi saginda bacaklari solunda gotude midende dedi donmek boglemi oluyor ?) Bogle dogamazki 33 haftaligim bu arada ben bacaklarini bukmesi gerektigini biliyorum kafa asagi duz durmaliymis
Selale_bati Guldenn taman kafasi asagidada ayaklarida asagida poposu midemde )bu nasil oluyor bogle)))
Guldenn Selale_bati kanala giriş pozisyonu benimkide öyle kafası aşağıda bacakları sağımda poposu midemde yani göbekte
Alyaveannesi Selale_bati canim iki buklum oldugu icin bacaklarida asagida oluyo c sekli ciziyo yani bebek 😊
MelekMervertlek Alyaveannesi evet çok baskı yapıyor ilk gebeliğim olduğundan her baskıda doğuracağım sanıyorum
Yenianneyimmm Mustafa123 evet ilk gebeliğim ve kan sulandırıcı kullanıyorum daha önce 3 düşük yaşadım
Mustafa123 Yenianneyimmm benım ikinci hamileliğim ilkim oglandı Buda oğlan 37 hafta 3 günlükken çat kemiği agrısıyla gittim 1 santim açıklığım vardı suan 37 hafta 6 günlüğüm hala bekliyorum