Beklenenim11 Merhaba kızlar 18 haftalık serklajlı gebeyim 2 gündür sadece yürüdüğünde ve ayağa kalktıgımda sol kasıgımda ağrı oluyor normal mi sizce ? Hareket ederken çok kasıyorum kendimi acaba incittim midiyorum?
naneliseker_ Beklenenim11 bende de oluyordu hala var. Kanama veya şiddetli uzun süre değilse korkma:)
Mebus Beklenenim11 canım merhaba 17 haftaya giricem aynı sorun bende de var sizin ki neyden oluyormuş geçti mi her hangi bi sorun oluşturdu mu? Açıkçası doktorlara söyleyince de hemen normal diyorlar ama gerçekten yürürken çok acıyor gaz sancısı veya enfeksiyon mu acaba diyorum bende
Beklenenim11 naneliseker_ Kanama yok canım uzun sürelide değil sadece yürüdüğümde ve bacagımı kendime çektiğimde oluyor
Ayl888 Beklenenim11 Benim de kasığımda ağrı oluyor özellikle sol tarafımda. Doktoruma sordugumda rahim büyüdüğü/ genişlediği için gayet normal dedi. (17+5 teyim.) Haliyle kas dokuları da esniyor, o yüzden de ağrı gayet normal😊🙏🏼
Beklenenim11 Mebus canım doktoruma sordum normal dedi bebeklerin en hızlı büyüdüğü haftalardaymışız 2-3 gün içinde geçti benimki Zaten farkındaysan çogu kişi bu haftalarda ağrısı oldugu için konu açmış Ben şimdi 19+5 oldum ara sıra ağrıyo yine