yenidenanne34 Iyi aksamlar kızlar. 2 aydır ikinci bebek icin deniyoruz geçen ay olmadı bu ay henüz belli degil. Yalniz şöyle bi durum var ne zaman korunmadan ilişki olsa benim karnım kasıklarım ağrıyor yani ertesi gün başlıyor ağrı baya bi sürüyor. Vücut kendini gebelige hazırladığı icin oluyor olabilir mi ? Korundugumuz zaman hic bi agrim olmuyor. Var mi aranizda bu durumu yaşayan?
sdkshn yenidenanne34 Ben de bu durumdan dolayı sürekli hamile olduğumu düşünüp test yapıyorum ve bir sürü negatif 🥺
yenidenanne34 1234-i doktora gittigimde sormayi unuttum cokta kötü bi durum karnimda surekli bi agri 🤦🏻♀️
1prensesannesi__ sdkshn bende 2 aydir korunmuyorum oyle bi ağrım olmadı ama duymuştum vucut gebelige hazırlandigini belkide hamilelik yakindir
yenidenanne34 sdkshn aynen gecen ay kesin oldu dedim o kadar emindim yani agrilardan dolayi ama olmadi ☹
sdkshn 1prensesannesi__ son kaybımdan bu yana 1 yılı geçti 5 aydır falan korunmuyorum ama bu kadar üstüne düşmeye son 2 aydır başladım. Yani düzenli ilişki için uğraşıyorum bir de ecopirin başladım adetim epey geç geliyor 32 gün geçiyor iki regl arasında . O 32 günde ben 32 tane test yaptırıyorum herhalde 😂
yenidenanne34 sdkshn stres mi geciktiriyor acaba aslinda akışına birakabilsek hersey daha guzel olacakta
sdkshn yenidenanne34 İstesek de istemesek de adet döneminden hemen sonra düşünmeye başlıyoruz. İnşaallah hepimiz hayırlı vakitlerde hayırlı ve güzel haberler alırız böyle beklemek gerçekten çok daha zor 🤗
luvlymamacita oncelikle Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah 🤍 ben de kasik agrisi, bel agrisi gibi etkenlerin hamilelik donemine gecis icin vucudun kendini hazirlamasina yardim ettigini duymustum. umarim dusundugunuz gibidir 🤍