Mirzaninannesiyim Bugün regl oldum 7 gün gecikmeden sonra.. zaten korunuyorduk ama olmadıgına bi üzüldüm sanki 💔 bu ay korunmasam diyorum bebeğim 13 aylık ama bi yandanda beraber büyürler diyorum kafamda deli sorular hahajajjdkddk
BirVeraAnnesi35 Mirzaninannesiyim aralarının az olması size bağlı☺️ Eğer kolay bi bebeğiniz varsa yardım alabiliyorsanız bakacak yardımcı olacak kişilerinix varsa maddi durumunuzda uygunsa neden olmasın
1prensesannesi__ Mirzaninannesiyim bende öyle karar vermistim ilk temmuzda kan verdim gecikmem yoktu ama kaza vardı hic istemiyodum cocuk sonrasında bi üzüldüm gibi oldu sanki keske olsaydı diye korunmadım daha 2 aydirda korunmuyorum bakalım ne zaman nasip olucak 😁
Mirzaninannesiyim BirVeraAnnesi35 Durumumuz Allaha sükür var oglumu tek büyüttüm kaynanam bırda ama yine de tek baktım hep sadece uyku sorunumuz var emerek uyuyuo onun dışında kolau bi bebek 🙏🏻
1prensesannesi__ Mirzaninannesiyim eger kendine guveniyosan kesinlikle erteleme ben cogunlukla maddi sartlardan geciktirdim simdi kizim 7 yasinda bir degil 3 cocuga bakabilcek duruma sahibiz şükür ama aralarindaki yas farkı bazen üzüyo keske o zaman parayi dusunmeyip dogursaydim simdi hamile kalmak için uğraşıyorum ki kizim buyumeden kardesi ile oynayabilsin diye 😏😏🙃
Mirzaninannesiyim 1prensesannesi__ guveniyorum ya tabiki cok zor olacak ama sabrın sonu çiçek açar hallederim Allah en hayırlı zamanda nasip etsin sana da bana da 🌸 eşim benden cok istiyo 🤭