1prensesannesi__ Tugba_turk46 sabah a ancak kesin bisey diyebilirim cunku asiri bi adet agrim yok ve adet gecikmesi yasadım bu zamanlarda yerlesme kanamasi olurmu ki
Seliiss Kızlar size iyi gelir mi bilmem ama bat 6.5’ken hamile olduğumu öğrendim ve şu an 21 haftalık hamileyim. Ben hiçbir kasık ağrısı ya da herhangi bir yerleşme kanaması falan yaşamadım. Herkeste olan bir şey değil ☺️
1prensesannesi__ Seliiss ilk gebeligimde bende yasamadım sadece adet agrim vardi o da azicik vardı simdi adet oldum diye ped taktım bi kac saate iyice sökülürse adet oldum demek ama sökülmez ve hala akinti seklinde devam ederse yarin saglik ocaginda söylerim doktora
1prensesannesi__ Tugba_turk46 hala gidiyorum lavaboya peceteye geliyo karnimda hafiften agrilar giriyo ama peki kanamadan ne kadar zaman sonra hamile oldugunu ogrendin yarjn kan versem hemen cikarmi acaba
Tugba_turk46 1prensesannesi__ tam adet günümdü adet bekliyorudm sabah kahverengi akıntım geldi adet olacağım diye bekliyordum hala akşam oldu pembe bir renkte leke geldi ama böyle tırnak kadar dedim herhalde sökülecek tabi bu esnada 3 gündür kusmaktan ölüyordum midemi üşüttüm diye düşündüm baktım olmuyor şiddetli bir kusmayla hemen acile gittim çünkü kusmaktan tansiyonum felan düşmüştü kan verdim 3 haftalık gebe çıktım
Tugba_turk46 1prensesannesi__ varsa kesin çıkması gerek gecikmende oldu ya bakalım bir yarın olsun hayır olsun inşallah
1prensesannesi__ Tugba_turk46 yaa bendede agri az var gecen ay bi geciktim tatile gitmistik hava degisiminden sanirim ilk defa geciktim adet olunca agridan duramiyodum hatta iki kere kan verdim biri 2 39 bri de 0.100 cikti kimyasal falan oldu diye dusundum qma simdi yok diyebilcegim kadar az agrim var memem taş oldu resmen oturunca agzima cikicak sanki bas agrisida vardı o zaman ben yarjn bi kan veriym zaten sabaha sokulurse adetimdir sokulmezse hamileyimdir 😂😂🤣
Tugba_turk46 hlalclky1 ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım yumurtlamandan 12,13 gün geçtiyse sende yap varsa çıkar
1prensesannesi__ hlalclky1 insAllah hamileyizdir birbirimize cok destek olduk gebeligide beraber gecirelim insAllah 🥰
Tugba_turk46 1prensesannesi__ Oğlumuda eylül ayında öğrenmiştim inşallah 2.gebeliğimide Eylül’de öğrenmek nasip olsun 😍 https://imgyukle.com/i/r6BXMP
1prensesannesi__ Tugba_turk46 yaa ne güzel bende yarin kan versem bi o kadar cikar heralde 😃 biliyomusun ben ilk gebeligimi agustosta 18. Yas gunumde ogrenmistim gecen ay da adetim o gune denk geliyodu cok istedim ama 5 gun geciktim 12 agustosta adet oldum 😂 https://hizliresim.com/6tt0lze
1prensesannesi__ Tugba_turk46 ay hadi insAllah bende yarin guzel bi sonuc alirim sabah tekrar bi idrar testi yapsammi acaba