37+2 de rutin kontol ve anestezi işlemleri için kontrole gitmiştim 38+3 de sezeryan olacaktım kontrolde bebeğin gelişimi 3 hafta geri olduğunu söyledi doktor direk yatış dedi ağlamaya başladım kücük küveze girecek korkusu vardı minnoştu daha oğlum 2.300 gram doktor kormamam için sabah renkli doppler çekilecek orda da gelişimi geriyse sezeryan olacaksın sakin ol ağlama dedi ağlaya ağlaya yatışımı yaptım akşam sancım cıkmaya başladı nst de sabah oldu benim haledaha umudum var yanlış ölcmüştür diye cıkar evime giderim diye düşünüyorum sabahta nst de bebek hareketleri azalmaya başlamıştı doktor bana demiyor ama anestezi işlemlerine başladı hemşireler renkli doppler cekildim orda da gelişimi 3 hafta geride dediler doktora bilgi verdiler haber bekle bizden dediler gittim sordum ameliyat işlerini hallediyoruz dediler 1 saate alınacaksın bebeğin kıyafetlerini getirin dediler ağlaya ağlaya artık bitmiştim gözlerim şiş ağlayarak ameliyata girdim epidural anesteziyle sezeryana alındım doktorum çok iydi devlet olmasına rağmen sürekli bana destek verdi bebeği aldılar bana gösterdiler çok minnoştu küveze girecek mi diye sordum solunumunda çok şükür sıkıntı cıkmadı küveze girmedi ameliyat bitti 6 saat sonra kalktım kendi başıma yürüdüm desteksiz emzirdim kendim 2. Gün eve geldim evi süpürdüm halılarımı serdim 2. Sezeryanım bu kadar kolay olacagını hiç düşünmemiştim bebeğim 4.gün sarılıktan küveze girdi 2 gün yattık cıktık cok şükür iyi artık evimizdeyiz