yanlisanlamaama kubraayman ben bütün hamileliğim boyunca sadece 8 kilo aldım ve sadece top gibi bir karnım vardı bir gram bile ödemim olmadı 4 kilo doğdu kızım 🫠 eltim 30 kilo aldı kocaman bir karnı vardı 2700 doğdu bebeği yani ne göbekle ne de kiloyla alakalı.
kubraayman yanlisanlamaama bende 31. haftaya giricem 8 kilo aldım işte ondan hem kilo almadım hemde diyorlar bebek kücük olcak üfffff gelde sinir olma😂
Gonuel49 kubraayman benim karnımda hep çok küçüktü şuan 40 haftalık olduk bu son 1 ayda biraz büyüdü diyebilirim. Banada herkes öyle dedi sinirim çok bozulmuştu Bi ara bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. En son 1.5 hafta önce kontrole gittiğimde oğluşum 3300 gr dı şuan daha da almıştır. Bunları hiç kafana takma 💖💖
kubraayman Gonuel49 Bende takmıyorum ama insan ister istemez sinir oluyor ayy ne kadar kücük karnın diyip insanın modunu düsüyorlar
Meneksedemir kubraayman cnm banada derlerdi diyenler in bebeği daha kücük miyon oldu bnmkı 3 kilo 560 doğmuştu onun için bu gebeligimdede takmıyorum
Annesii23 kubraayman ilk gebeliğimde 55 le hamile kalıp 75 le doğuma girdim düşünün üstelik karnım çok büyüktü ama bebeğim sadece 2.860 kg doğdu yani bunun alınan kiloyla veya karınla hiiic ilgisi yok
kubraayman LamiyaCetinkaya Kız diyorum haftasına göre uyumlu yok onların gözünde karın büyük olursa çocuk büyük olur🤣🤣🤣
LamiyaCetinkaya kubraayman iyi de büyük olursa ne oluyor onu anlamıyorum 😂😂 bu sefer de doğuramazsın bu çocuğu ne yedin derler 😂
kubraayman Hnd_01 Bende görüşmek istemezdim biri halam biri görümcem biri kayınvalidem ah keske görüşmesek😏😂😂 ama gereken cevabı oğlum ve ben vericem doğuma 2 ay kaldı🫣🤭
kubraayman MorKelebek54 Evet her seye bir kulp bende bekarken zayıftım işte cok kiloda almadım karnımda cok büyümedii sürekli mobbing yapıyorlar😂😂😂
MorKelebek54 kubraayman oyle dedikelrinde doktordan iyi mi bilceksiniz de kuzum doktor herseyinin iyi normal oldugunu soyledi de cok biliyosunuz madem doktor olsaydiniz de
kubraayman duriskonunannesi Evet benim doktorum dedi ablama deveden pire çıkardın cok şişti karnı.. ama benim küçük gel gelelim senden 2500 kilo çıkmaz diyorlar ahahaah amaa ben cevabı doğumda vercem inşallah
duriskonunannesi kubraayman 160 boyla 45 kiloyla hamile kalıp 58,5 kiloyu gören ben bile 2850 cikardiysam herkes çıkarır , aldığım kilonun çoğu da ödemdi bebek çıktı ertesi gün mü sonraki gün mü tartıldım 8 kilom gitmişti bile 😁
kubraayman incim23 Ne güzel minik karın ya çatlak yok ağırlık yok ama bizimkiler yemedin kilo almadın cocuk küçük doğcak ele gelmicek vs vs🤣🤣🤣
kubraayman imeaeb Evet canım takmıcam. Burdan anladım ki ben gibi olan cok karnı küçük ama kilosu iyi bu yorumları okutucam onlara🥰🫣
Haticetk kubraayman alakası yok benim de çok aşırı büyük karnım yok 38+5 ve bebeğim 3.300 dedi doktor
kubraayman Nmt01- Ne güzel benimde bebem öyle demekki bende cok almadım ama önceden baya zayıftım şimd balık etli oldum ben almışım bebek almamış diye dışardan göbeğime göre laf ediyorlar 😂😂