kubraayman Busra61CN Evet ultrasonda benimde sorun cıkmadı şükür haftasına göre uyumlu diyorlar ama insanların cenesini kapatmak zor😂🤭
kubraayman _brcu88_ Maşallah demekki iç karınla alakalı herkesin yapısı farklıı bunu anlasalar keske 🤭🫣
_brcu88_ kubraayman aynen canım benim takma konuşsun konuşsun susarlar aldırış etme sen kimseye 😍önemli olan bebeklerimizin sağlığı karnımizin büyüklüğü yada küçüklüğü değil …o yüzden onları hiç duymazlıktan gel ❣️sağlıkla gelsinler inşallah ❣️
Mavigozunannesi kubraayman ben 49 la hamile kaldım suan 59 kiloyum 30 haftalık olduk karnın küçük 3. Gebelik herkes küçük karnın bebek buyumemis diyor ben 2. Oğlumu bu karından 4 kilo cikardim diyorum susuyolar🤣 hiç takma bebek gelişmemiş diyenlere
kubraayman Birminikprensesinannesi Evet zaten ciddeye almıyorum ama insanı sıkıyorlar sürekli üff takılmıyorumm ben gerekeni söyleyemiyorum saygısızlık ederim diye ondan üstüme geldiler🤣🤣
ikotrtn kubraayman belki iç karnın büyük kimene ya sizin brbrğinizden doktorunuz herşey normal dedikten sonra kimseyi takmayın kafanıza ben öyle yapıyorum
Cemre777 kubraayman asla asla yok benim karnımda 6 aylık falanken bir az belirginleşti ve çocugum normal kiloda büyüyor şu an 36 haftadayım bazen çok büyüyor bazen hiç yokmuş gibi görnüyor çocugun pozisyonundanda asılı bu durum. Sanki karın çok ve çabuk büyüyyüp ne olacak aksine zorlanmalar başlayacak doktor her şey iyi normal diyorsa kimseye takılmayın.
kubraayman Cemre777 Evet büyük karın her türlü zor kücük olsun ne olmuş insanım yapısıyla alakalı doktor böyle dedi diyorım doktor ne anlıcak eskiden öylemiydi diyorlar şaka gibi😂😂😂
saf-sevgi Benim de doktorum bile inanamıyordu 9 aylık hamilesin 5 aylık karnın var gibi duruyor diyordu kızım 40 haftalıkken 3,650 gr doğdu çok şükür
kubraayman saf-sevgi maşallah bak işte takılmıcan ama dışardan benden cok göbeğime müdahale eden çok🤣🤣🫣
Sema166 kubraayman Benim doğuma girerken annemi hamile sandılar o kadar küçüktü hiç çıkmadı garip bir şekilde oğlum 35 haftada 3 kg doğdu ikinci hamileliğim bu bebiş daha zayıf ama karnım çıktı bu sefer kiloyla hiç bir alakası yok
1prensesannesi__ kubraayman ay ne alaka kiz ic karnın genistir ben kocaman karnimla 2700 gr dogurdum herkes dedi bebegi degil kendini beslemissjn bende dedim ben yedim o da beslenseydi napiym 🤣🤣🤣
kubraayman 1prensesannesi__ Evet iç karın diye bir sey var ama yok onlara göre göbek kocaman olcak cocukta büyük doğcak algısı🤣🤣🫣
Papatya_kokuyo5 kubraayman aman boşver kıskanıyorlar bizde ne ödem olur ne şişlik doğum bile kolay olur
kubraayman Papatya_kokuyo5 Evet bencede hic elim yüzüm bozulmadıı kilo cok almadım kıskançlık sezdim sanki😂🤭
Ayseanneeee kubraayman ne alakası var ya 45 kilo hamile kaldım 62 kilo idim doğumda 4 kilo doğurdum karnımda normaldi iç karnım genişmis.millete bakma sen.muz kaşar ye her sabah bı tane bak nasıl kilolu doğuyor bebeğin.
kubraayman Ayseanneeee Evet onları tüketiyorum zaten ama karnım 7 aylık gibi değil küçücük yaa onlara göre bebek zayıf olur düsüncesi🫣🤣