Esraa___ Yaşayan oldu mu acaba ?? Dün hastaneye gittim bebeğim gayet sağlıklı, yalnız plasentanın yanında bir alan gördü doktor, birşey de ayrılmış olabilir kanama da olabilir dedi, ne olabilir ki ? 😞
merii10 Esraa___ gecms olsn ben 13. haftalarda bu tarz birşey duydum devlet Hastanesi’ne gtmstm doktr kanama alanı dedi snra korkudn hemn özele gttim ayrıca da perinatologa gordundm ikisi de kanama alanı değil dha önce gecrdigm mecburi kurtajim oldgu icn o alanda bı boşluk gibi göründüğünü söyledi bikac hafta snra gttgmde alan kaybolmuştu.siznde belki böyle bsey olablr ilaç fln vermedimi leke icn
naneliseker_ Esraa___ bana buna benzer birsey dedi çok korktum, ozelde renkli ultrason na girdim bse çıkmadı lekeleme vardi o haftada , sizde renkliye gidin
merii10 naneliseker_ bnm geçti canm 17 haftaligim şuan ama plesentada kist göründü geçen hafta doktr önemsiz dedi nette de pek bilgi bulamadm
Esraa___ ilaç falan vermedi dinlen magnezyum al dedi bakalım yarın kendi doktorumda randevum var inşaAllah önemsiz birşeydir