B-P-R Susaminanns bizde Hiç Beklemediğimiz Bir Anda Aldık Haberi Doktor Birden Bire Erkek Dedi insan Biraz Yavaş Söyler ya 🤭😂😂
Krasivyy busratasci- aynen bende 17 yi bekliyorum inşallah öğreniriz artık alışveriş yapmak istiyorum ☺️
Havi Ben de bilmiyorum henüz cinsiyeti 16+5 🤷🏻♀️ Bu Pazartesi belki bi tahmin yapar 🤰🏻💃🏻 Bebeğim sol tarafta en baştan beri belki kızdır 😊🌹
Busramnida 8 Mayıs gözüküyor Doğumum devlette 16da Kız öğrendim özele gittim 17.haftada Erkek öğrendim şuan kesin sonuç ne bilmiyorum 🤗😂 18+ olduk bakalım kız mı erkek mi 😫😂 25 e kadar yolu var dedi doktor
B-P-R Gzddlk Evet Dün Çok kötü oldum Baygınlık Geçirdim Eşim Hastaneye Götürdü Hemen Bebegim İyimi Diye Bakmaya Gitmiştik Aslında Ama O sayede Cinsiyetide Öğrendim Erkek POYRAZIM Geliyo inşallah 😍💙
Duyguanneoluyor B-P-R Düşünüyoruz ama beğendiğim bi isimden 1 saat sonra sıklıyorum eşim ismini benim koymamı istedi kızımızın ama bende hiçbi.isimi beğenmiyorum 😞 siz bulabildinizmi..???
Susaminanns B-P-R önce kendini göstermedi 10 dakika sonra doktor birden sağlıklı bir kızınız olacak dedi. Pat diye. Ama insan çok garip oluyor 🎀
Lidyaveannesi B-P-R benim nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor doğum zamanı Allahın izniyle fakat bizim bebiş kız, bende hep kız duyuyorum buara🤷🏼♀️
B-P-R Bfhvcffesra Ya Bende Çok İstiyorum Hazırlıklara Başlamaya Nede Olsa Artık Cinsiyet Belli oldu Diyorum Ama Bilemiyorum da Sanırım 20 . Haftaya Kadar Alışveriş Yapmiyicam Biraz Daha Beklemelisin Bazen cinsiyet değişe biliyo 🤭😍