1Anneadayiiii zey35 inşallah 2 gün sonra artmış olur kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun benimde 6. Günüm bugün sabırsızlıkla bekliyorum kan vereceğim günü 😍❣️ Allahim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bizlere de dua et 🥰
zey35 1Anneadayiiii dualarım dizinle kuzum benim 🌸 teşeklür ederim inşallah güzelce yükselir balım ❤️😘 sende güzel haberler alıcaksın inşallah ❤️
zey35 1prensesannesi__ inşallah kuzum . Ederim tabi canım benim allahım tez vakitte isteyen herkese nasip etsin😘
zey35 Mehmetabay0990 güzel artmış umarım benimkide artar güzelce ☺️ dikkat etmem gereken yapmam gereken birşey var mı bu süreçte
Minikruyam OnlyBaby evet benim doktorum en azından iki günde iki katından fazla artıyor ya zaten bine kadar takip edip 4 binde filan kese görmeye gittim ama ben doktorumu dinlemedim iki günde değil 3 günde 4 günde yaptırdım 80 280 1500 oldu randevuyu öle verdi habire kan da aldiramadim yani
OnlyBaby Hayırlı olsun bence hamilesiniz :) çünkü ben çatlama iğnemin 12. Gününde iğne vurulduğum günü dahil etmiştim ama beta 1.20 altında negatifti sonra zaten adet oldum. Ama sizim yüksek💕 umarım sağlıkla yükselir ve büyütürsünüz
zey35 OnlyBaby amin inşallah kuzum benim :) allahım sizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 😍😘
zey35 Minikruyam tamam kuzum haber edicem . Günün herhangi bir saati versemde olur mu yoksa ilk yaptırdığım testle aynı saatte mi olması lazım bilemedim de