imrnx Batbur cok yaptım hatta daha bir hafta oldu istanbuldan trabzona geldim 35 haftalıkken. Tabi ayaklarım şişti uzanamadıgım için o ayrı mesele😄 doktora sormamıştım kendime güvenip geldim
naneliseker_ Batbur 8 haftalik gebeydim 20 saat yolculuk gittim 2 saate bir yürüyüş yaparak. Doktorum duruma göre karar verdi. Doktora sormanız gerek.
Eyll__ Batbur kurban bayramında 24 haftalıktım malum bayram trafiği 12 saat kendim araç kullanarak yolculuk yaptım 30 haftalıkkende 6 saat yoldaydım bir sorun yaşamadım istanbulda yaşadığım için hergün işe 2 saat trafikte gidiyorum zaten şükür güzel geçti sizinde sakıncalı bir durumunuz yoksa doktorunuzun onayıyla yaparsınız inşallah
TugbaYalcin57 16 haftalıkken istanbuldan antalyaya gitmiştim 1 haftalık,bir sorun yaşamadım kendinize guveniyorsanız gidin.Şuan 27 haftalıgım 1haftalıgınada köye gidecegim hayırlısyla
bebikveben imrnx sadece ayak şişmesiyle oluyorsa iyiymiş🥲 ben de 8 aylık hamileyim, doktoruma sordum gitme ben riske atamam seni ama çok da istiyorsan 1-2 saatte bi mola verip yürü dinlen dedi. 7-8 saatlik yol gideceğiz bakalım @Batbur
imrnx bebikveben gece cıktım yola hava serindi bunaltmadı ama tabi her petrolde durup wc ihtiyacı bahanesiyle yürüyordum 5-10 dk😂 yani bilmiyorum riskli gebeliginiz varsa tavsiye etmem tedirgin oluyor tabi insan
Nslhn_dyg Batbur 9haftalıkken 12 saat araba yolculuğu yaptım doktorum izin vermişti gidebilirsin diye 2 saatte 1 10 dakika yürüdüm çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
Mineklc Batbur 30. Haftamda Ankara Antalya ve geri dönüş şahsi araçla yolculuk yaptım doktorum sık mola verip 5er 10 ar dk yürüyüş yaptığım sürece sorun yok dedi bir problemde yaşamadım şükür
Mavigozunannesi Batbur en son 27 haftalikken yaptım 7 8 saat yolculuk sorun yaşamadım Dr 3 saatte bir mola ver yürü dedi
bebikveben imrnx yok benim riskli değil, ikimiz de sağlıklıyız çok şükür. O zaman her petrolde durmak bize de farz oldu😂
Batbur Ben yeni öğrendim hamileleği 4 haftalık falan suanda. Yolculuğa da 1.5 ay sonra gideceğiz İstanbul Antalya arası aklıma geldi bende sormak istedim yolculukta sıkıntı oluyor mu diye
Sezossss Batbur uçağa bindim, yurtdışına çıktım. Sürekli şehir dışınada çıktım. Ama doktoruma danıştım ilk önce hep
Elcoo123- Batbur bende 18. Ve 27. Haftamda yaptım kendi aracımızla 18 haftalıkkken birsey olmadı ama 27 haftalikken ayaklarımın şişmesi o gün bugündür inmiyor suan 29. Haftalığım 2 saatte bir inip yürüdüm çok fazla ağır şeyler tüketmedim yolculuk sırasında ayaklarımın altında hep yastık vardi ama dediğim gibi ayaklarımın sisligi geçmedi 😭