Yazmelegi_ Gizemnur20 Tahin Helvası,kuru incir, kuru dut,hoşaf,Marul birde 1 bardak süte kuru incir kuru dut katıp kaynatın 2.3 dk tiklasn onu için
Mevlude_Sahin Gizemnur20 Bende bol su, bulgur pilavı ve düzenli yemekte sütüm baya gelmişti tabii oğlum emmedi orası ayrı 😅 bunlara ek olarak kuru dutu kaynatıp günde 2 bardak falan içebilirsiniz. Kompostular, lohusa şerbetler falan
Hey123 Tek çare bol su içmek ve seni susatacak şeyler yiyip bol su içmek Sıcak tampon yap högsüne Sütün var ve yeter buna inan önce Göğsüne masaj yap Sıcak ılık su ile yıka Bebekle tentene temas yap Kesin gelir Allahın izni ile
gamzee07 @Gizemnur20 Süt, peynir yoğurt kefir kaymak Tatlı meyve suyu vs şerbet sıcak sıcak bide çorba. 🙏🏼🫶 Şifa olsun. Bebişini sık sık emzir sütün gelir zaten bebeğim. Gelmez diye kafana takma gelir 🙏🏼🙏🏼🫶
Rabissssscee Gizemnur20 ben bestlak damla, rezene çayı kullanıp sağım yaparak getirdim göğüs uçlarım gömüktü bebiş tutmuyordu mecburi sağdım 🫶🏻
Ebruozyolcu Gizemnur20 bende 3 gün önce sezeryan oldum ıhlamur içtim günde 2 3 bardak hemen gecesine geldi
gamzee07 @Gizemnur20 canım verirsen arkası gelir mamanın benim ikinci gebeliğim 7 aya kadar emdirdim ben sütüm kesildi birden mecbur olunca verdim mama ek gıda ama sen elinden geldi kadar sütünü ver. Nazara göze geldim her ay oğlum bir kilo alıyordu benim puf puf olunca kolları ne yediriyor sun ne içiyorsun diye çok söyledi çevrem akrabalarım olsun mama dan uzak ol sütünü ver bol bol sıcak su la duş al zaten sütün iner 26 yaşında ama herşeyin bir tecrübesini yaşan biriyim 😂🥰🥰🙏🏼 ye bol bol kilo alırım diye bırakma yemeyi içmeyi su iç bol bol anne sütün gerini hiç birşey almaz canım benim çoçuğun rızkını Allah verir 😊🌞 ha bide kimyon da getirir süt