BurcuY Kızlaarrr göbek kaşınması illaki çatlamasına mı işaret kaşımıyorum hiç ama yine de Çatlar mı ya 😔 bu arada 16+6 yım
Ersema BurcuY ama senin ki kolestaz olmayabilir çok erken cildin kurudur ya da vitaminler alerji yapmis olabilir
Beriyytann BurcuY yaa hayır çatlaması şimdiden çok erken çok hassas ve kuru olan bi cildim üzerine söylüyorum sana benim de o haftalarda kaşınıyordu kaşıyodum da derin genişlediği için kaşınıyor hatta göbek üstün bile kaşınmaya başlar çok normal bu 🤢🍀🤗
gksuaks BurcuY Bizde 18 haftalığız ve 2-3 gündür göğüsle karın bölgem de benim de başladı kaşıntı. Yarın kontrolüm var doktora sorcam ya çatlayacağı için ya da kolestaz olabilir evet siz de bence takip edin ihmal etmemek lazım.
mrvty BurcuY bu sıralar ben de çok kaşınmaya başladım kaşındığı an kremimi sürüyorum çok zor ama kaşımamaya çalışın
GamzeCan BurcuY karaciğer enzimlerinin yükselmesi canım ama blmiyorm tabi sadece burdakilerden okudum bnde
Ikrmels Kaşınması çatlagacagini belli ediyor ama benim ikinci hamileliğim bu karnım hiç catlamadi ilkinde kaşınıyor mu kaşınmiyor mu hatırlamıyorum ama şimdi 8. Ayıma gircem çatlama yok ama arada kaşıntı oluyor Karnım da deri döküyor o yüzden de olabilir inşallah çatlamaz sizinki ya 💕
Ersema Ay gebelik kolestazi olabilirsin canım karaciğer değerlerine baktır. ben 28 hastalığım bende cıktı ilac kullanıyorum.
BurcuY Beriyytann evet karnım çıktı çünkü o yüzden mi kaşınıo acaba inşallah öyledir 🙏☺️ Nasıl ayırt edilir peki bu kaşınma
Ersema BurcuY ara karnım ara elim de ara ayakta tatlı kaşıntılar vardı enzimlere bakti değerlerim normalin az üstünde cıktı safra tuzlari kana karışıp kaşindırıyor.
BurcuY Ersema bende Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili yaptırcam zaten söliyim enzimlere de baksın bari