Benanneyim Ebruuzar normal Doğum da zorunlu eğer çatın çok dar ise seni zorla normal doğurtmaz doktor ve bebeğin kafası sıkışır Vs kontrol zorunlu diye biliyorum ama sezeryan ise gerek görmüyor
Gokce92 Ebruuzar Neden yaptirmak istemiyorsunuz ki? Benim dogum yaptigim gun yapildi muayenem. Aci veren bir sey degil. Arti onemli bir sey bu. Dogumunuzun seklini belirliyor. Doktorunuza guveniyorsaniz rahat olun👌🏻
Omerhatice Ebruuzar bence yaptirmalisin benm teyzem de yaptirmadi cikti catalda baya bi sanci çekti dogum zamni en son doktoe geldi e kizimi bildigimiz varki cati muayenesi yapiyoruz bak senin catin darmis bos yere sNci cektin bu kdr saat sen istesende norml dogum yapamassin direk sezeruana gidrt sancilari cekmezdin dedi ve sezeryana alindi yani kendi yaptigi hatanin cezasini gene kendisi cekti hem normal dogum sancisini cekti hemde sezeryanin agrisini
cinderella Ebruuzar normal Doğum yapacaksanız illa ki oluyorsunuz hele Doğum sırasında yanlış hatırlamıyorsam 20-30 kere yapıyorlar her dk başı gelip yapmışlardı bana 😁😁😁
Elaylama Ben bir kere yanlış hatırlamıyorsam 27'de oldum. Doktor olması gerektiğini düşünüyorsa diğer insanların ne düşündüğünün hiçbir önemi yok bence. Neden yaptırmamayı düşünüyorsun??
Annesininbalbocugu Elaylama o haftalarda çatı muayenesi yapmazlar canım anca açıklığına bakmıştır Çünkü bende acile gittiğimde acikligima bakmışlar doktorum çatı muayenesi yapmamıştır dedi o yüzden öyle diyorum Çatı Muayenesi değişik birşey mis
Elaylama Annesininbalbocugu doktoruma sordum çatı muayenesi yapacağını söyledi ve yaptı. Ben bilmiyorum doğrusu.
Annesininbalbocugu Elaylama Olabilir canım benim doktorum 37 haftamda yapicagini söyledi şaşırdım çok erken yapmış neyse kurtulmuşsunuz o korkudan darısı bizim başımıza 🤗🙈
EMFE Benim de 27 lerde bakmıştı ama çatı değil rahim ağzı uzunluğuna nasıl diye kamera gibi bişeyle. Bence doktorun neyi uygun görüyorsa o doğrudur.burdaki herkes kulaktan dolma yasa kendi yaşadıklarını söylüyor. Ama herkesin hamillegi başka farklı. Keşke dememek için bence doktorunu dinle