Cansskrmn Kızlar merhaba doktor bu hafta folik asiti kesip decavit başladı ama benim mide bulantım çok oluyor acaba ilaçtan mı yoksa başlarda olmayan mide bulantısı şimdi mi oluyor 12+3 teyim bu arada. Benim gibi olan var mı aranızda acaba ?
Bilge_11 Cansskrmn Bende hiç öyle bir etki yapmadı 32 haftada bıraktım artık içmeyi hatta. İlk 3 ay mide bulantısı olabiliyor belki ondan kaynaklı olabilir
e_blue_sky_a Cansskrmn bana da yaptı mide bulantısı ama decavit mi yoksa demir ilacı mı bilmiyorum. Lakin 1haftada alışıyor bünye
Melike_sevgi Cansskrmn ilk haftalardasınız diye muhtemelen bende hem Demir ilacı hemde decavit kullandım baya bi süre bende bi yan etki yapmadı bulantı gibi. Normal olarak 16. Haftaya kadar benim bulantım ve kusmam vardı
Melike_4949 Cansskrmn hem ilaç hem hamilelikten mide bulantın olur decaviti bıraktım içer içmez kusuyorum çünkü
Cansskrmn Bilge_11 ilk başlarda bu kadar olmadı ya aynı anda demir ilacını içiyorum tabi kahvaltı etmekte zorlanıyorum baya bi neyse az sabredeyim madem 😊🙏🏻
Cansskrmn Melike_sevgi yaaa ben ilk haftalarda olmayınca olmaz diye düşündüm mise bulantısını ama illa ki yaşayacakmışım demekki :)
babyme_ay @“Cansskrmn”#p29445566ben de decavit kullanıyorum ilk başladığım zamanlarda çok midem bulandı ki 3 ay hiç midem bulanmamisti. 5.5 aylıgim şimdi yine ara ara oluyor tiksintiler ve bulantılar
Cansskrmn babyme_ay maşallah inşallah kısa sürer kahvaltı etmelerim sıkıntıya düşüyor bu sefer vicdan azabı çekiyorum
Melike_sevgi Cansskrmn bazı kişiler ağır bazı kişiler hafif geçiriyor o dönemi mesela çevremdekilerim sadece mide bulantısı koku hassasiyeti varken ben bide kusuyordum benim çok ağırdı herşeyi çıkarıyordum inşallah sizinki hafif geçer tüm hamileliğiniz boyunca hiç ağrı sızınız olmaz inşallah