Cinsiyettahminidolunayes iremg34 yaz bilgileri Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim
Cinsiyettahminidolunayes Demetgd yaz bilgileri Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim 12 haftalik varsa resim at
iremg34 Cinsiyettahminidolunayes  10 haftalık var oda normal hastaneden rahatsızlanmıştım diye bu var Benim ki 06.02.1997 Eşimin ki 21.05.1997 Son adet 29mayıs İlk beta öğrendiğim 5467
Birmeft Cinsiyettahminidolunayes merhaba kesin doğru sonuç çıkıyor mu bu bilgilere dayanarak benimkinde göstermedi😂
Cinsiyettahminidolunayes Birmeft kim %100 tahmin yapar :) Allah aşkına.bu bilgiler tek degil 12 haftalik resimde bakiyorum
Demetgd Cinsiyettahminidolunayes 91 eşim 92 benim. Yalniz son adet tarihime göre 6+5 iken Dr gittik 6+0 demişti
Cinsiyettahminidolunayes Birmeft yaz bilgileri Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim Varsa 12 haftalik resim
Cinsiyettahminidolunayes iremg34 tum oranlarda erkek Resim gormem gerek kucuk resimde kiz cunku değişiyor sekilleri vs
1melek-annesi Yagmurozdemir bende iki ay boyunca yani 12 haftadan beri hep bı umut cinsiyet öğrenmeye gidiyordum en sonunda doktorum yarım saatten fazla ultrasonla uğraşti ve en sonunda bacaklarını aciverdi yani 19 haftada öğrendim sonrada hiç degismedi 💙
Cinsiyettahminidolunayes Birmeft mutluresim.comdan resmi yukle Link cikar kopyala buraya resmi yapistir