Derinnmom Selam hamişler 🌸 Yarın doktor kontrolüm var cinsiyeti de öğrenicem 🌸 16+4 olucam yarın doktor bana hangi testleri yapar yada hangi ilacı vitamini verir (folik verdi sadece bugüne kadar). Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🫶🏻🫶🏻
e_blue_sky_a Derinnmom benim de kontrol var yarın 16+2 oluyorum. 12de folik asiti kesti benim son kutunu kullan bırak dedi, 15te bitti kutum. Decavit verdi 12den beri kullanıyorum + d vitamini ve demir vitamini çok önemli bunları kullanıyorum. Tiroidim yüksek bir de dahiliye Tiroid ilacı verdi.
Hatice_70 Derinnmom evet bende Perşembe gün yaptırdım 25 gün sonra çıkar sonucu dedi☺️sadece kan ve idrar testi alıyorlar
Derinnmom Elifdddd oluyor canım karnımın altında sağ solda ve kasıklarımda oluyor. Bu ağrılar normal dedi doktor
Derinnmom e_blue_sky_a benim öyle bir sorunum yok ama iki ayrı doktora gitmeme rağmen sadece folik asite devam etmemi söylediler. Bu aralar gözlerimin önü kararıyor hareket edince
e_blue_sky_a Derinnmom folik asiti keserler o sorun değil de, demir - d vitamini testi hatırlat doktora, benimkiler düşük çıkmıştı, farketmemisler testler çok olunca, söyledim evet düşük dedi ilaç yazdı
naneliseker_ Derinnmom ne ikili ne üçlü yaptırmadım. Kesin olmayan gebeligi zehir eden sonuçlar. Detayliya gireceğim 2 haftaya en önemlisi… sizede tavsiyem 💜