as123kk Kızlar sizce detaylı ultrasonda kaçıncı haftada gitmeliyiz siz kaçıncı haftada gittiniz bir günün bile o kadar önemi var ki :(
Ustunneliff as123kk 20. Haftanın sonlarında gitmiş doktor az daha büyüsün kalbi daha küçük öyle gel demişti 23+0 gittim her şeyi tam net belli oluyordu☺️
Hatice_70 as123kk 18+3 iki hafta sonra detaylı ultrason istedi doktorum yani 20. Haftada gidicem bende
as123kk Kukulikukuli12 tam belli miydi peki çünkü gelişimi her zaman devam ettiği için ne kadar geç gidilirse o kadar iyi deniyor
ladyax Ayssergen ne kadar geç gidilirse cilt aştı doku o kadar yağlandığı için görmek zorlaşıyor lütfen yanlış bilgiler vermeyin. Radyoloji mezunuyum en uygun hafta 21 ve 22 dir.
Hulyab as123kk 23 haftaya kadar gidilebliyor devlette var ama ben bir aydr randevu alamyorum detayli ulrtason bakilmamaktadr yaziyor surekli aldim artk carsamba gdcm.bakalm olablcekmym kismet
Kukulikukuli12 as123kk kac doktora sorduysam en ideal 21 haftanın içinde ölçümleri yapılmadı demişti. Bende iki bebeğimde de öyle gittim 😇
_Kubraaa_ as123kk daha net görüntüler istiyorsanız 23.haftadan sonra gidin. Ben öyle yaptım. Bebeğim çok netti.