Senemyldrm Kızlar selam 5 aylık hamileyim yaklaşık 1 aydır dudağımda uçuk çıkıyor geçmişti bu sabah tekrar oluştu. Sİzde de oldu mu? Krem vs kullanmalimiyim ?
xbebegimx Senemyldrm ilk baslarda cok olmustu ama bir sey kullanmadim nemlendirici suruyodum kendiliginden geciyordu, ucuk cikcagini anladigin an sarmisak surersen iyi geliyor
Kukulikukuli12 Senemyldrm suan benımde var 1 haftadır. Bend e genelde vücud direncim düşünce oluyor ya 😏hiç bişey kullanmıyorum 10 günde komple geciyor 27 haftalık hamileyim
Sinemgndg Senemyldrm bende de tekrarlıyor 4 aylık gebeğim vazelin sürüyorum hem iyi geliyor yumuşatıyor hem kurutuyor ama tekrar ediyor gene kuruyup yok olunca
Kuzuluanne Senemyldrm Hamileliğin ilk zamanları çok çıktı uçuğum bazen uçuk kremi sürdüm bazen sürmedim, sürülmesi önerilmiyor
Senemyldrm Kukulikukuli12 aynen bağışıklık düşünce oluyor ama tekrarlayınca can sıkıcı geldi malum hamilelik 😀 herseyi takıyoruz dönüş için teşekkür ederim
Senemyldrm adatuna Kuzuluanne benimde tekrarlamaya başladı bağışıklık zayıflıyor ondan demişti Dr um haftaya kontrole gittiğimde bi sorayım ne iyi gelir diye