Hizligonzales ByzzS oglumdayken hergun yuruyus yaptim 37den sonrada merdiven in cik squat yaptım en son sicak suda karnima belime 1saat masaj yaptim ve o gun acilmam olmus dogumum oldu. Simdi bundada 35+4 olduk normaldede cok hareketliyim 2yasinda oglum oldugu için ama artik hergun yuruyuse baslicam 1hafta sonrada merdiven ve squata baslicam 38de de yine sicak su olayını denicem bakalim bundada ise yaricakmi
Memolininannesi ByzzS ben bilmeden başlattım o gün evi baştan aşağıya komple temizledim akşamda sıcak suyla hatta kaynar suyla yıkandım o gece sabah 6 da suyum geldi deneyin
chefmom ByzzS gelmedi mi gelmiyor ya 😮💨 Ahududu yaprağı çayı,adaçayı,ananas,hurma hergün uzun yürüyüş merdiven çıkma baştan aşağı evi temizledim 4 gün boyunca annem gelicek hem doğuma hazırlık olsun diye hiç hiç yani 😞son 7 gün bugün 39+0 olduk
turkuaz_ Hizligonzales canım kaçtan sonra başlamak lazım bebeğin gelişimine göremi yapsak hani hemen açılma olursa nasıl olur
ByzzS Memolininannesi deneyeceğim inşallah aslında benim daha vaktim var ama sabırsızlanıyor insan yine de😅
mltm_m Ya sanırım bir benim olmuyor evi komple temizledim merdiven in çık bir aydır her gün yürüyüş hala doğum yapamadım 38+6 dayım kızım gelmemek için direniyor 🥲
mltm_m ByzzS ByzzS evet herşeyi denedim İnanki hatta sıcaklarda sıcak duş almak çok zor yana yana öyle yapıyorum ama yinede tık yok benim 32. Haftamda erken doğum riskim var diye iki gün yatış yapıldı sanırım o ilaçlar da gecikmesine sebep oldu
Sevgi01 Hurma ilişki adaçayı rezene ananas meme başı uyarısı yürüyüş hepsini yapıyorum inat oğluş gelemedi daha 🙃39+1