minikcivcivim hanımlar benim lekelenmem oldugu için doktor progesteron verdi kullanıyorum fitil olarak ama bugün ve dün akşamdan beri hafif kan gelmeye başladı kullanırken neden devam ediyor bu leke ya bebek hareketleri iyi 28 haftalık olduk
Zbbozkurt minikcivcivim canım benim lekem geldiğinde ağızdan içmemi söylemişti doktor bir süre kan geldiyse bence bir kontrole git aktif kırmızı kan görürsen gel demişti senin haftan da büyük için rahat etsin
minikcivcivim yusufalpmom ya bem bayadır kullanıyorum aslında fitil olarak ama geçmiyor bu leke gelmesi doktor bebek ayakları ile yapıyor dedi az önce mesaj attım yarın gel bakarız diyor
minikcivcivim Zbbozkurt doktora yazdım yarın gel dedi. bende fitil olarak artı ağızdan alıyorum ki kesilsin diye ama yok kesilmiyor bana dediği şey bebek makat duruyor ayakları ile yapıyor dedi. korkmalımıyım yani zaten uzun sğredir bu leke bem fitil de kullansam kesilmiyordu ama bu defa kana döndü artık
minikcivcivim xbebegimx ilk ballarda evet plesanta previa idi sonradan başka doktora gittim yukarda dedi canım
Merve9395 Ben 24 haftaliktan beri lekelenme görüyorum 31 olduk hala var progestan kullaniyrm ama kesmedi sebebte bulamiyolar
minikcivcivim Merve9395 ay inşallah ben de o haftaları görürüm korkuyorum ilk doğumum erken oldu çok zorladı beni ilaca devam etmemem rağmen geliyor ve idrar yolu enfeksiyonum da yok suan yani peki leke kan şeklinde mi geliyor benim sabah ve akşam geliyor gün içinde duruyor
xbebegimx minikcivcivim ya benim arkadas da oldu plasenta onde demis doktor, kendini yorma zorlama Allahn izniyle bir sey olmaz aciklik falan yoksa
Kahverengi minikcivcivim ilaç içsen bile kanama devam ediyor beninki gebeliğin başından sonuna kadar olmuştu nerdeyse herkeste farklı bu olay ama korkma içini ferah tut zaten hafta olarak ileri bir haftadasın bol bol dinlen uzan çok iş yapma hareket etme sağlıklı bir şekilde kavuşmanız dileğiyle 😊
Ebus2045 minikcivcivim aynı ilaç mı.isimleri mi farklı bilmiyorum ama bana progestan vermişti. 11. Haftadan 18. Haftaya kadar aralıksız kullandım zmana zmaan lekelenme oldu
minikcivcivim xbebegimx yok açıklık yokmuş geldim acile hemen nst sancıda yok serum ciğer geliştirici vurdular düşük önleyici durur değil mi kanama
minikcivcivim bitanemiz24 öyle canım birde ilk erken olunca geldim şİmdş nst sancı çıkmadı açıklık da yok ama kanama varmış ebe öyle dedi ciğer geliştirici yapacaklar serum felan acaba durur mı kanama
minikcivcivim Ebus2045 geldim canım açıklık yok bakıldı sancı felan da yok ama kanama gördü ebe illa tedavisi yapılacak böyle olup kanama durur mu acaba bebek hareketi de iyi çıktı önlem amaçlı ciğer geliştirici yapılacak doğumu tetiklemez değil mi